Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 23 de febrer del 2016

23/02/2016 - Fête du Citron a Menton -


Aquest any el tema era Cinecittà, la ciutat italiana on es van rodar força pel·lícules de Holliwood als anys 60 i 70. Haig de reconèixer que no tenia massa coneixement sobre el tema, però d’igual forma que l’any passat, no m’ha decepcionat gens l’exposició.

A més, aquesta vegada he pogut visitar els Jardins de Lumières (Jardins de llums) en companyia, que sempre és més divertit. D’igual forma que l’any passat, hem comprat les entrades per Internet, i així t’estalvies cues a caixa. A més, han implantat l’entrada per altres portes si portaves el tícket imprès, i s’agilitza moltíssim l’accès al recinte. Com a detall important i informatiu, cal saber que si es va amb una persona discapacitada, la seva entrada i la del seu acompanyant són gratuïtes!!

Hem arribat una mica més tard de l’hora d’obertura (comença a les 20:30h) però no hem esperat gens per entrar, i la gent estava més dispersada. Primer hem fet la visita a la secció sud, on ràpidament ens hem dispersat jaja. Cadascú anava fent les seves fotos i el seu recorregut. Ens hem tornat a trobar tots per creuar cap a la zona nord (uns a peu per l’escala gegant) i altres pel carrer aprofitant les entrades per persones discapacitades. Aquest any crec que hi havia menys espectacles i les estructures eren menys impressionants en quant a mida, però no per això ha disminuït la qualitat de les obres. Això sí, amb molta diferència la zona nord era més fluixa que la sud jeje.

Potser ha estat només una sensació personal però crec que hi havia força menys gent que l’any passat. Ja sigui perquè ha fet millor temps la resta de dies i s’ha pogut distribuïr o perquè hem encertat el dia, però l’any passat vaig haver de tenir molta més paciència per fer les fotos i aquest any no hi ha hagut cap mena de problema i la gent era molt respectuosa jeje.

Quan ja hem decidit que havíem vist prou, hem enfilat la sortida i cap a les 22:30h ja estàvem fora, tornant cap a casa. També ha fet menys fresca que l’any passat, i s’ha agraït jaja. Crec que en general l’opinió de tots ha estat positiva i ens ho hem passat bé. Veurem amb què ens sorprenen l’any vinent!!

L'Avi Salmó desde Menton, França


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger