Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 30 d’abril del 2017

30/04/2017 – A Knight of the Seven Kingdoms (George R.R. Martin) -

-->

Editorial: Harper Voyager
Any: 2015
Nº de Pàgines: 355 (Il·lustracions de Gary Gianni)



 
Una bona història situada 100 anys abans de l’època de Cançó de Gel i Foc (sí amics, Joc de trons només és el nom del primer volum d’aquesta saga, recordem-ho).  Dins de l’univers creat per aquest gran autor, en aquesta ocasió ens transporta a l’època on les cases més tradicionals encara tenien poder repartit sota el domini dels Targaryen i hi havia certa pau a Ponent. Dins d’aquest món, és obvi que hi havia alguna gent molt rica i molta gent molt pobre.

El nostre protagonista Dunk és un escuder d’un vell cavaller caigut en pena i desgràcia, que es troba amb la mort del seu protector. L’únic que pot fer per sobreviure, és seguir vivint com a cavaller errant de torneig en torneig i treballant per senyors que el vulguin contractar. Això el fa viatjar per tot arreu, i diguem que en Dunk no és una ment brillant, així que sempre s’està ficant en problemes per la seva manca d’intel·ligència. Això sí, el concepte d’honor i una força brutal el salven de totes les situacions (amb una mica de sort també).

Per diversos fets de l’atzar, acaba creuant-se amb un mocós irreverent d’una família rica, i és obligat a mantenir-lo i acceptar-lo com escuder per ensenyar-li tot el seu coneixement. Resulta que és un dels hereus de la casa Targaryen, i el seu entorn creu que serà un bon aprenentatge per ell. Entre els dos protagonistes es crea un vincle increïble d’amistat i amor, que fa que la història sigui molt bonica tot i les aventures i penúries que els toca viure junts. Per sort, entre l’un i l’altre es salven cada vegada dels problemes on es fiquen :)

Menys densa que la gran obra, permet ubicar-se en un temps més tranquil de la història i amb uns personatges més bondadosos del que ens té acostumat l’autor...tot sigui per vendre que abans els temps eren millors jejej.

L'Avi Salmó escoltant “Loving you“ de Marvin Brooks


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger