Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 22 de maig del 2012

22/05/2012 - SETAC Berlin -


- Dia 3 -

Avui l'Anton ha vingut amb nosaltres a esmorzar a les 7 i li ha semblat un suplici llevar-se tan d'hora jeje. Jo m'he dutxat de bon matí per estar ben despert i hem tornat al nostre forn favorit. D'allà, hem fet la mateixa ruta per anar a buscar l'autobús i cap al congrés.

Un cop a l'Estrel Hotel cadascú ha seguit el seu planning personal de xerrades i ens hem trobat als descansos i a l'hora de dinar. Abans però, el Barend tenia xerrada i ho ha fet molt bé per suposat. Avui per això, jo m'havia apuntat a un lunch-seminari durant l'hora de menjar i no m'he quedat amb ells. He anat a descobrir noves tècniques analítiques mentre em donaven uns entrepans. No he estat prou llest per agafar-me el menjar calent de la SETAC i entrar-lo a la sala com ha fet la noia del meu costat jeje.


A la tarda, ens hem anat movent d'una banda a l'altra fins trobar-nos tots en una sala gegant amb xerrades sobre contaminants en animals. De cop ens hem adonat que erem uns 20 espectadors en una sala amb capacitat per uns 500. Es veia força trist, i per acabar-ho d'adobar, una de les ponents era una finlandesa-robot que xerrava molt lent, no massa bé i que ha respost el que li ha donat la gana a les preguntes de la gent xD Almenys m'ha servit per animar-me de cara a la meva presentació de dijous :P Un cop s'ha acabat el congrés, hem decidit anar a l'hotel caminant passejant ja que el barri té molts jardins i fa molt bona temperatura aquests dies. Allà hem deixat les coses i hem anat a fer turisme.


Avui tocava anar fins la East Side Gallery, el quilòmetre de mur que encara es conserva a la mateixa situació on estava i que està decorat i re-pintat. Hem agafat el metro i ens hem quedat sols dins el vagó, cosa que han aprofitat els macarres del Barend i l'Anton per fer el gamberro jaja. Un cop al nostre destí, hem passejat, amb les grans vistes al pont de Oberbaum (molt espectacular), per tot el mur. Es nota que és entre setmana i per la tarda perquè no hi havia masses turistes fent-hi fotos i ho hem pogut disfrutar xD D'allà hem agafat el tren regional fins la zona de la porta de Brandemburg i el monument a l'Holocaust per ensenyar-li a l'Anton. El Barend i jo hem passat tota la plaça per sobre els blocs de granit mentre l'Anton es preocupava des del fons. De cop, amb la caiguda del sol, a l'Anton li ha vingut una gana repentina i s'ha estressat per anar a sopar. Així, que allà mateix hem vist 3 terrasses i ens hem decidit per un asiàtic que tenia plats combinats molt econòmics.


Hem demanat cadascú el que volia i de cop, amb les begudes, al Barend li han portat una cervesa de color rosa jaja. Ha dit que estava dolça. Hem menjat molt bé, plats complets i com que li havia quedat un mal regust de boca de no haver triat bé la cervesa, ha demanat l'altra amb la que dubtava. Li han portat una cervesa de color marcià (verd fosforito) jajaja. Hem rigut una bona estona, avui no era el seu dia. Després de pagar i esperar a que l'Anton tornés de l'excursió al lavabo (en comptes de tenir-lo els locals, n'hi ha un de públic i t'envien allà jaja), hem anat a buscar el metro i cap a l'hotel. Estàvem cansats i toca aprofitar demà per acabar de preparar els últims retocs de la presentació de dijous. L'Anton diu que es quedarà a l'hotel a fer feina així que no cal que el llevi d'hora.

Bona nit,

L'Avi Salmó des de l'hotel Mercure Berlin Tempelhof Airport, Berlin

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/SETACBerlin52012 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger