Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 24 de maig del 2012

24/05/2012 - SETAC Berlin -


- Dia 5 -

Avui més que mai tocava matinar. L'Anton havia de penjar el seu pòster a primera hora i jo volia anar a tota la sessió sobre l'Àrtic. Hem seguit el ritual de sempre amb l'esmorzar i al final el Barend s'ha quedat a l'hotel per anar al centre abans d'anar a l'aeroport. Ens hem acomiadat després de disfrutar de quasi 5 dies plegats i cap a l'Estrel Hotel.


Un cop a la sala m'he trobat amb el Mark i m'ha fet molta il·lusió. Hem estat parlant una bona estona i hem segut junts durant totes les xerrades. Això també m'ha donat certa calma de cara a aguantar fins a última hora que és quan em tocava presentar a mi. M'ha estat preguntant sobre què volia fer de cara al futur i m'ha donat un parell de referències per si vull posar-m'hi en contacte. Jo ja li he dit que espero que em convidi algun dia a Svalbard a ajudar-lo amb algunes classes un altre cop jaja. Ell tenia la seva xerrada abans del primer descans i després li tocava estar davant del seu pòster. M'he quedat amb ell i així hem pogut parlar més estona tot comentant les nostres vides.



Després del coffee break, hem tornat a la sala de xerrades i m'he preparat per la meva presentació. He llegit una última vegada les modificacions que vam fer ahir amb el Barend (per tenir-ho clar) i quan ha arribat l'hora he sortit a presentar força tranquil. Tot i ser la última xerrada del congrés, encara hi havia prou gent (almenys els interessats en l'Àrtic estaven allà). Crec que m'ha sortit força bé i les preguntes han estat fàcils de respondre així que no em queixo. A més, un cop s'ha acabat la sessió, m'han vingut a saludar unes quantes persones així que he aprofitat per fer contactes :) Mentre dinàvem amb el Mark també se m'han acostat alguns desconeguts més dient-me que la presentació havia estat bé i que els ha agradat el tó d'humor donat a la introducció (menys mal jeje).



Amb la feina ben feta, m'he acomiadat de tothom i en especial del Mark i l'Anton. He fet unes fotos al recinte que ens ha acollit durant 5 dies i he tornat xino-xano cap a l'hotel a buscar la meva maleta i traslladar-me a l'hotel actual. Fèia força calor avui però com que ja tenia el recorregut de metros apamat (uns dies aquí i quasi em sé les línies de memòria jeje) he anat ràpid. L'habitació que m'han donat en aquest nou hotel està molt bé i pel que he pagat és perfecte. M'he quedat una estona descansant a l'habitació, i a mitja tarda he sortit a visitar coses que no hagués vist abans. Primer per això, he passat pel castell de Charlottensburg ja que els jardins són molt xulos i estan oberts tot l'any. D'aquí, he passejat pel barri en busca del metro.



He seguit el consell del Mark, que va anar a visitar l'Estadi Olímpic que Hitler va fer construir pels jocs de 1936. La veritat és que no està lluny (s'arriba ràpid en metro) i l'accès i el recinte impressionen. He fet una volta per allà i he decidit tornar per visitar un complex que sortia al mapa i que em tenia intrigat: Messe. Resulta que consisteix en una mena de polígon on s'hi troben una sèrie de magatzems i sales ocupant un gran espai. Actualment s'usa com a Palau Firal però té restes d'una antiga antena de radio enorme que està oberta al públic amb un restaurant (no he pogut pujar per culpa del fort vent que bufava a dalt). Era extrany passejar per tot el complexe sense veure ni una sola persona i anar obrint portes enormes jeje. Quan ja anava a dirigir-me al centre per buscar on sopar, he vist un supermercat obert i he recordat que no tinc res d'esmorzar per cap dels següents dies. Era un Aldi molt desendreçat i he optat per comprar-me un pack de 6 sucs (2 per dia), unes mini-magdalenes de xocolata i un paquet industrial de galetes amb xocolata. El que no comptava és que no dónen bosses de plàstic i m'ha tocat carregar el pack de sucs a la mà tota la vetllada jajaj.



Per anar a buscar algo de menjar he optat per agafar el metro i anar a la zona del Zoologischer Garten. He fet un parell de passades per uns carrers laterals i al final he triat un restaurant on fèien especialitats berlineses. He demanat una sopa de pollastre (molt bona per cert) i un segon plat que em pensava que seria carn i m'he endut una sorpresa jeje. Era una barreja entre paté i embutit gelatinós. Era com menjar talls de bull moooolt gruixuts. No estava dolent, però no m'ha apassionat. Almenys l'acompanyament de patates i amanida estava boníssim :) Després he anat al metro i cap a l'hotel que m'he llevat molt d'hora i vull descansar per visitar demà Potsdam (una ciutat annexada a Berlin que ens va quedar pendent amb els nostres pares).



Bona nit!


L'Avi Salmó des de l'hotel NH Berlin City West, Berlin

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/SETACBerlin52012  

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger