Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimecres, 1 de gener del 2014

01/01/2014 - Les bones persones tenen sort -



Ahir em vaig retirar ràpid de la cel·lebració de cap d'any per no patir avui llevant-me dora. Després de les campanades, vaig deixar la casa dels tiets i vaig enfilar cap a casa. Les maletes ja estaven preparades i carregades al cotxe així que només quedava posar-se a dormir.

Abans de les 8 ja estàvem en peu acabant d'ultimar els detalls i passar a recollir a la Cesca i al Santi. A l'hora puntual ens hem plantat a casa seva i després de fer el tetris al maleter, hem sortir cap a l'aeroport. Hi hem arribat bé i hem deixat el cotxe al pàrquing abans d'anar a la terminal.

Com que anàvem amb temps, hem fet la cua per facturar i ens hem aturat a esmorzar. Els pares de l'Astrid han sortit fora del recinte a fumar, i al final se'ns ha tirat el temps una mica a sobre perquè encara mancava passar el control policial, on els han retingut una mica. Total que hem deixat els policies amb un last-call en pantalla per al nostre vol i ha tocat córrer una miqueta jeje.

Hem arribat a la porta d'embarcament (no erem els últims jeje) i ens han agrupat en un darrer bus cap a l'avió. Buscant una mica, hem pogut deixar les nostres maletes (Astrid i meva) al seu lloc, però les dels seus pares han anat al davant de tot, a la fila reservada de seients especials (no hi havia ningú jeje).

El vol ha estat sense incidències destacables i amb només alguna turbulència puntual que ja ha posat nerviosa a l'Astrid. Al arribar a Londres, les maletes han sortit ràpid i hem anat a buscar com anar fins la ciutat, ja que el Gatwick Express estava en obres (ja ho sabíem abans de viatjar). Ens hem posat a la cua de la linia d'autobusos però quasi no es movia, així que finalment m'he canviat de fila per veure si podia comprar els bitllets en una màquina automàtica. Dit i fet, després d'esperar uns minuts i barallar-me un parell de cops amb la targeta, hem pogut pagar i agafar un autobús. La pega és que estava previst que triguès 1h45'!! (era el més ràpid possible jeje).

Ens ha donat temps a dinar un sandwich i hem anat a buscar la parada. Quan ha vingut el bus allò era un caos de maletes i gent que volia pujar, així que he aprofitat que parlava anglès per gestionar-ho ràpid amb el conductor i hem estat dels primers a pujar jeje. El viatge ha anat força ràpid tot i el mal temps (plovia). Això sí, l'autobús semblava un forn amb rodes ja que duia la calefacció a tope. Fins i tot algú li ha demanat al conductor que la baixès però no ha estat així xD

La gran notícia és que hem trigat poc més d'una horeta en arribar a l'estació de Victòria. La gent no es devia haver llevat encara i hem anat molt ràpid jeje. Un cop allà hem baixat ràpid del bus per no perdre les maletes, i entre que he ajudat a una dona gran i l'estrès de tants bultos...m'he deixat l'iPad dins del bus i no me n'he adonat fins que estàvem fora l'estació d'autobusos!!!

Els he deixat amb les maletes sota la pluja i he tornat corrents on ens havia descarregat el bus. Ni rastre!! He preguntat ràpidament i m'han dit que allà només paren i després donen la volta per anar a l'estació de sortida així que hem perseguit un parell d'autobusos però cap era el nostre (tots són iguals per fora :S). Finalment, jo ja donava per perduda l'iPad però amb l'Astrid hem anat a informació a preguntar si hi havia manera de saber on estava l'autobus. Al ser una jornada especial (dia 1), era difícil però ens ha dit que segurament seria el mateix bus que sortiria de l'estació una horeta més tard. Total que ens ha tocat esperar a l'estació i veure si per casualitat vèiem entrar el bus amb el mateix conductor (missió impossible!!).

He estat voltant per allà dins (en zona totalment restringida), sota la pluja mirant si vèia al conductor. Uns operaris m'han indicat que el bus no podria entrar fins mitja hora abans del seu servei així que en teoria no podia estar allà. Hem decidit esperar una mica al hall i de cop, la Cesca ha vist el nostre conductor, he entrat corrents i l'he aturat mentre pujava a un autobús. Li he ensenyat el bitllet i li he explicat el problema per si aquell era el mateix autobus. M'ha dit que no, que l'altre bus estava aparcat però que li diguès què volia. Li he explicat la situació, i després de fotre'm una petita bronca sobre les pertenences, ha tret el meu iPad amb la seva funda multi-color i me l'ha donat, tot avisant-me de que quasi s'envà a Bristol a objectes perduts!! (o a casa seva, qui sap jeje).

Increïblement he recuperat l'aparell i sincerament penso que aquí no haguès estat ni possible, és una opinió sense fonament, però és el que crec. Ja un cop amb l'ordre restablert, hem desestimat el pla original d'anar en metro fins l'hotel i hem agafat un taxi. Més ràpid, amb menys sobresalts i directes a l'hotel jajaj. Tampoc ens ha sortit massa car!!

Un cop allà, ha tocat la burocràcia del check-in i la repartició d'habitacions. En teoria nosaltres en teníem una normal al sotan i els pares de l'Astrid una deluxe a dalt de tot. La sorpresa ha estat veure la nostra habitació gegant i amb una claraboia que donava a una terrasseta superior i amb sortida a un pati interior des de l'habitació, mentre que la seva era més petita i no s'hi podia arribar amb ascensor jeje. Finalment hem demanat canvi de la seva habitació i només ens ho han pogut gestionar a partir de demà, per tant avui dormiran allà i demà els traslladaran!

Després d'un petit descans, ja ben instal·lats i recuperats del llarg viatge, hem sortit cap al centre. Avui tocava passejar una mica, disfrutar de les rebaixes, l'ambient i buscar on sopar!! Hem comprat els tickets de metro per tots els dies i així ja no toca fer més cues. Al final hem sopat en un italià prop de Regent's Street i cap a l'hotel a descansar!

L'Avi Salmó des de l'hotel 54 Boutique, Londres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger