Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 9 de febrer del 2014

09/02/2014 - III Corro contra el Càncer -


Tercer cap de setmana consecutiu competint i amb les cames una mica cansades, però la causa justifica l'esforç per suposat! He participat a totes les edicions d'aquesta cursa, i aquest any l'han convertit en una cursa d'asfalt pel centre de Sabadell, per evitar els problemes d'espai que oferia el circuit dins del Parc Catalunya. Ha estat un encert per a que tothom poguès disfrutar de l'activitat i el públic gaudís de l'ambient al llarg de tot el recorregut.



A nivell personal, aprofitant el caire de la cursa i el fet de que sortís del costat de casa, he aprofitat per fer debutar els meus alumnes-corredors en una cursa i convidar a alguns companys del laboratori. Hem estat entrenant amb l'objectiu de que acabèssin la cursa corrent i per sota de 40'! I evidentment, ho han aconseguit i des d'aquí aprofito per felicitar-los!!!



Tornant a la cursa, m'he llevat dora per anar a recollir els dorsals sense fer cues i tornar a casa a esmorzar. Al cap de poca estona ja han vingut els alumnes i ens hem preparat per anar cap a la sortida. A part dels seus nervis normals de debutants, tot estava en ordre. M'he reunit també amb les companyes del laboratori que venien a córrer i hem fet les fotos pre-sortida de rigor. Després cadascú ha anat a escalfar i ens hem col·locat a la zona de sortida.



Per evitar grans taps, m'he situat a tercera fila sabent que hi havia un gran tram per anar agafant la posició correcta. A les 10h puntuals, s'ha donat el tret de sortida i hem sortit com a bales avinguda avall. Com sempre passa a les curses curtes, el ritme és molt alt i m'ha costat una mica agafar el ritme. M'agrada sortir més tranquil però en 5 Km, no hi ha temps jaja. Al arribar al carrer de les Valls, ens han fet girar cap a l'esquerra quan en teoria, segons el mapa de cursa, havíem d'anar a la dreta jeje. Han intercanviat l'itinerari de pujada pel de baixada bàsicament. El grup cap davanter s'ha anat enfilant i he mirat de no desgastar-me massa ja que des del Km 2 fins al 4 seria tot pujada i calia tenir forces. 



Al arribar al final de la Rambla, gir de 180º i cap amunt amb força vent de cara, veient tot el gruix de gent fent la baixada. El caliu i les ganes de la gent en aquest punt encara estaven intactes, tot i que ja he vist alguna persona caminant després d'haver sortit massa ràpid jeje. Al llarg de tot l'ascens de la Rambla hem començat a recollir algun que altre cadàver (sobretot alguns joves que han sortit massa forts) i al passar per la Plaça del Pí-Pí, ja anàvem força sols. 



He intentat mantenir posició amb el grupet de corredors que tenia davant i anar retallant la distància però al arribar al Km 4, al costat de meta, ja anava força fós de forces i el vent s'ha intensificat. De fet al darrer quilòmetre, fins i tot ha llençat a terra les valles i algun corredor ha tingut algun ensurt jeje. Ens quedava un tram més de pujada i la baixada fins a meta. He decidit apretar per atrapar encara algun corredor més a la zona final i he quedat ben sorprès del temps final, ja que he fet marca personal de la distància deixant el crono en 18'25''!!!



He recollit la bossa del corredor, i m'he reunit amb les nostres fotògrafes oficials per esperar a la resta. La primera en arribar ha estat la Marta, que venia cantant, després han aparegut la Júlia, l'Olga i el meu pare i finalment la Lourdes. Els hem donat ànims a tots per afrontar el darrer quilòmetre i disfrutar l'ambient! Al final els meus alumnes han entrat en 35-36', fent molt bona cursa i molt satisfets d'assolir el seu repte :)



Un cop ens hem agrupat tots, hem fet fotos de grup post-cursa i tranquilament hem anat cap a casa a esmorzar bé i descansar! Ha estat una gran jornada aprofitada per ajudar a una bona causa :) Ara toca un mes de descans competitiu i seguir entrenant poc a poc!!

Fins aviat,

Distància real: 5000 m. (50 mD+)
Temps real: 18'25'' (3:41 min/km)
Posició: 10-20 de 2000 participants

L'Avi Salmó escoltant "Leading Man" de Gavin DeGraw


Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquesta cursa:https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/CorroContraElCancer22014  

1 comentari:

Arxiu del diari

Sobre el viatger