Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 8 de setembre del 2014

08/09/2014 - Se lo que estás pensando (John Verdon) -


Títols originals: Think of a Number
Editorial: Roca Editorial de Libros
Any: 2010
Nº de Pàgines: 432

 


Unes cartes curioses i intrigants, amençant un antic amic universitari, porten al nostre protagonista (un policia retirat) a tornar a l'acció. La visita del seu ex-company de facultat, amb els documents en mà i unes explicacions extranyes desperten la curiositat d'atrapar un cop més a un llunàtic.

D'una forma que atrapa al lector des del principi, l'aventura ens porta per diferents ciutats i personatges que es veuen inmersos en una trama programada per una ment perversa que ho sembla tenir tot molt controlat. La barreja de l'acció criminal, amb la policial i la política es troba ben complementada per un rerefons melancòlic i doloròs del nostre protagonista i la seva dona. Així s'escapa una mica de les obres més focalitzades en la ressolució dels assassinats i pren més importància el sentiment del nostre policia.

Poc a poc va evolucionant tota la història i sense adonar-te'n arribes al clímax final d'una forma interessant. Personalment m'ha atrapat molt amb la forma de redacció tot i que pel meu gust, el rerefons personal del protagonista tampoc acaba de ser estrictament necessari si no és per l'aparició de la seva dona, que aporta grans moments a la narració! Una bona lectura ràpida dels amants de les obres policíaques :)

L'Avi Salmó escoltant "Som" dels Cybee

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger