Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 25 de desembre del 2010

25/12/2010 - Dos en uno amb fred màxim -


El dia de Nadal havíem decidit anar fins al Parc d'Eurodisney per passar la jornada. Ha estat una bona elecció ja que ens hem llevat amb un cel ras, blau i totalment net de núvols. El que no comptàvem és que passaríem tant fred!! El trajecte fins allà ha estat força còmode ja que s'hi arriba amb tren fàcilment, i un cop a la cua de les taquilles, hem decidit que ja que hi erem, podíem aprofitar per visitar els dos parcs (Walt Disney Studios i Eurodisney), ja que així et fèien descompte. La zona de les taquilles estava plena de gel i hi havia operaris netejant-ho tot per evitar ralliscades perilloses, amb el que ens hem trobat moltes cordes tallant camins i portant a la gent fins a carrerons sense sortida jeje, una mica caòtic!
















Un cop amb les entrades en mà, hem començat pel parc de Walt Disney Studios perquè hi havia força menys gent. Així hem disfrutat de les atraccions sense cues i descobrint alguna novetat des de la darrera vegada en que vaig venir al parc. Ja de bon matí hem descobert que passaríem fred. Hem estat per sota dels zeros graus durant tot el dia, i al fer cues, la cosa es notava als peus sobretot :) Hem pujat a noves atraccions, i gràcies al sistema de "fast-pass" que vé inclós amb l'entrada, no hem fet cues excessivament llargues.

















Cap al migdia hem canviat de parc d'atraccions i seguint amb la mateixa tònica, hem gaudit de tot (personatges, desfilades, atraccions, etc.), tot i que a Eurodisney hi havia més gent. L'ambient continuava sent molt fred i algunes atraccions estaven tancades per la neu. Com anècdota cal remarcar que el Tren Minero estava tancat i just l'han obert quan nosaltres estàvem davant l'atracció, així que hem estat dels primers a pujar i sense cua xDD Cap a les 8, amb tot ben fosc i amb el fred ben agafat, hem decidit sopar a la cantina mexicana i és on he descobert que no em trobava massa bé. M'ha vingut el baixón de cop!





















Estàvem força cansats de tot el dia a l'exterior, caminant amunb i avall i amb fred. Així que després d'intentar menjar alguna cosa a desgana, m'he prés algun medicament i hem desfilat cap a l'estació de trens. No hem hagut d'esperar massa i hem trobat seients per tornar descansant cap a París. El dia de Nadal ha estat molt maco i diferent, però ha fet fred i ara estem morts!


















Demà serà un altre dia de turisme, bona nit :)

L'Avi Salmó des de l'Hote Chamonix, Paris

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger