Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 31 de desembre del 2010

31/12/2010 - Un Cap d'Any diferent -


Com que ahir hi vam arribar tard, avui hem començat repetint la visita al Seven Dials, a la zona de Covent Garden per aprofitar que les tendes estaven obertes tot el matí :) Primer hem visitat el Covent Market, que com edifici no està malament. Just al davant també hi ha l'esglèsia de St. Paul's, no confondre-la amb la catedral homònima. Aquesta esglèsia sembla de tot menys el que indica el seu nom realment!
















Hem voltat per la zona tranquilament comprant uns quants regals per la família (per quan tornem, els farem servir com a regals per reis) i a mitja tarda hem tornat a l'hotel per preparar-nos per la nit de Cap d'Any. L'Astrid ha decidit que no calia reservar res enlloc i jo pensava que estaria tot força ple...però en aquest cas, m'he equivocat. Hem anat cap al centre (Picadilly Circus) a les 22h i de seguida hem trobat un japonés econòmic i que fèia molt bona pinta. Ens hem quedat a sopar allà i ens ha agradat força :) Realment, tot i trobar-nos a Londres, aquests tipus de restaurants són molt més econòmics que els de Barcelona (i no dupliquen els preus per ser la nit de cap d'any!).

































Un cop amb la panxa plena hem decidit baixar fins la zona dels focs artificials, però per evitar cues a la tornada i sobretot, sentir-nos massa agobiats, ens hem quedat just a sota el Big-Ben, al costat d'unes valles protegides amb gent de seguretat jeje. Ens ha tocat esperar drets força estona però és que s'ha omplert de seguida. A les 23h, hem celebrat l'entrada d'any en horari de casa, i a les dotze (hora local), hem fet el mateix amb els londinencs xD Amb tota l'estona que hem estat esperant, hem tingut temps de preparar la nostra tornada (ja que m'havien avisat de que els metros es col·lapsarien de gent). La nostra idea era creuar el St. James Park per superar el Buckingham Palace i allà decidir si agafar el metro (segons la gent) o buscar un autobús que ens servís.
























Almenys, tota l'estona que hem estat aguantant el fred ha valgut la pena, ja que després de les campanades hem pogut veure en primera persona els focs artificials per sobre del Big Ben i les cases del Parlament. Han estat 10-15 minuts preciosos de llums i colors (es nota que és la capital i hi ha pressupost jeje). Fins i tot hem pogut capturar-ho en algunes fotografies amb la càmera de l'Astrid! Un cop ha finalitzat, tothom s'ha començat a mobilitzar i hem seguit el riu de gent cap a la nostra direcció. S'ha produït un fenòmen extrany d'arremolinament de gent que ens impedia seguir recte i hem estat aturats una estona sense poder avançar jeje. Per sort, la gent és més o menys civilitzada i poc a poc he pogut obrir via fins arribar on volíem.

















Al arribar a la parada de metro, hem vist que hi havia força gent i l'Astrid preferia agafar un autobús (era molt millor). Ens hem acostat a la parada, i just venia un que ens anava bé. Anava molt ple i no s'ha aturat ben bé a la parada on esperava la gent, així que nosaltres ens hem fet els vius i hem anat fins al bus i, sorpresivament, ens ha obert les portes un segon amb tant mala fortuna, que jo he pogut entrar i l'Astrid s'ha quedat a terra xDD Ha sigut el moment "pànic", jo a dins i ella allà a la parada sola jajaj, però bé, al final ens ha tornat a obrir les portes i ha pogut pujar xDD
















L'autobús ha vist que anava molt ple i no ha obert portes a la parada pròpiament dita (hem fet bé d'anar a buscar el bus nosaltres, i no esperar a que vingués a la parada jeje). Així ha fet tota la seva ruta i, tot i no deixar-nos molt aprop de l'hotel, amb un passeig de 15 minutets hem arribat. Després de veure tot el panorama, crec que podem dir que hem tingut molta sort amb el temps que hem trigat per tornar jeje. Ha estat un cap d'any totalment diferent que ens ha agradat molt i on ho hem passat molt bé :)

Demà toca una mica de tranquilitat i passeig per recuperar forces!

L'Avi Salmó des de l'Hotel Kensington Rooms, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger