Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimecres, 29 de desembre del 2010

29/12/2010 - Sense fred i entenent l'idioma -


Ens hem llevat tranquilament i sense pressa per acabar de fer les maletes i deixar l'hotel. Hem estat molt bé en quant a habitació i localització, així que recomano aquest lloc per anar a dormir, sempre i quan s'agafi una bona oferta perquè els preus normals, al meu parer, eren massa cars :)


Amb tot el carregament de maletes, hem pujat fins l'estació Gare du Nord, des d'on havíem de trobar i agafar l'Eurostar fins a Londres. Per sort, està tot molt ben indicat i no té massa pèrdua. La única pega és que cal anar amb cert temps d'antelació perquè has de passar controls de seguretat força complexos. A més, en el nostre cas, degut a les inclemències metereològiques, el servei va estar aturat durant els darrers 3 dies i va començar a funcionar amb normalitat ahir, amb el qual avui encara hi havia més gent del que és habitual (imagino). Ens ha tocat fer cua d'accés per revisió de passaport/ID i després control d'equipatge (raigs X i detector de metalls). Finalment, un cop a dins ha tocat fer cua per accedir a les andanes (per sort separen les cues segons els vagons i així carreguen abans el tren jeje). Això sí, no val la pena pagar embarcament prioritari perquè no està gens indicat i no pots passar davant de la cua, hem vist gent que ho havia pagat i ha tingut problemes per arribar davant de tot (de fet no han pogut :S).

El trajecte és força curt (2h:15') i a més guanyes una hora pel canvi horari jeje. Un cop a Victoria Station, hem fet cua per comprar dos abonaments setmanals de transport públic, i a buscar l'hotel. Com que vam tenir problemes de reserves (over-booking) ens havien canviat a un altre hotel millor en teoria. Jo només patia per si al arribar, no ens esperaven o ens feien pagar alguna cosa extra, però afortunadament no ha estat així. L'habitació no era molt gran, però hem fet una re-estructuració de mobles i hem guanyat lloc :)

A la tarda ens hem quedat per la zona, fent passejos per les tendes properes a Hyde Park i descansant. Això sí, aquí la temperatura havia pujat entre 5 i 10 graus i es podia anar amb jaquetes normals :) S'agraeix molt el canvi de -5º a 5º (i això que la última temperatura hauria de ser freda també jeje). Hem fet un sopar d'hora i demà començarem les visites :)

A descansar,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Kensington Rooms, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger