Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 1 de gener del 2011

01/01/2011 - Molta tranquilitat per Any Nou -


Teníem son i volíem recuperar-nos del llarg dia d'ahir, així que ens hem llevat justets per baixar a esmorzar. De fet, l'Astrid ha decidit quedar-se dormint i sacrificar l'àpat. Jo no, tenia gana i he aprofitat per esmorzar sense presses llegint el diari mentre veia tots els personatges que tenim a l'hotel aquests dies. La familia italiana extranya (amb una nena que sembla una dona gran) i sobretot, les dues avies que es barallen per les torrades i per tenir la millor taula cada dia jejej. Un cop he tornat a l'habitació, el nostre dia ha començat cap al migdia jeje. Hem sortit de l'hotel abans de l'hora de dinar i hem anat a passejar per Regent's Park.





















Hem decidit obviar Camden Market, ja que hi vam ser fa poc i tampoc teníem intenció de comprar res. El parc, que durant l'altra visita a la ciutat vam haver de fer molt ràpid, ens ha agradat molt i hem pogut passejar amb calma, però sota el risc de pluja permanent. El cel estava gris però ens ha aguantat. Al final, hem dinat en un petit restaurant-cafeteria que hi havia obert. No ha estat malament, tot i que els ha costat una mica portar-nos el dinar jeje.





















Amb la panxa plena, hem baixat caminant en direcció a Hyde Park. Després d'haver escoltat el nom 20.000 vegades l'any passat (ja que agafàvem la linia vermella des de l'hotel fins al centre), aquest cop hem pogut acostar-nos a veure el "Marble Arch" en directe. És una bonica estructura i la tenen ben cuidada. Es troba situada just a la cantonada Nord-Est del parc, i hem decidit baixar en línia recta cap a la Sud-Est. Al mig d'aquest trajecte hi havia una fira. Res semblant al que tenim per Catalunya, on fa por pujar a les coses. Les estructures eren robustes i visualment semblaven molt segures. Ens hem fet algunes fotos divertides (sobretot amb la zona relacionada amb el Pol Nord) i hem agafat el metro per anar cap al centre.





















Encara hem arribat a temps de passejar una mica per Carnaby Street, amb algunes tendes obertes. La decoració del carrer és molt divertida, amb força llum i elements grans penjats a l'aire. Com que estàvem per la zona, ens hem quedat a sopar amb la idea de menjar unes bones costelles a la barbacoa, però ens ha sortit malament la jugada. Un cop asseguts i amb la beguda, ens han dit que no tenien el que volíem :S Com que ens ha fet mandra tornar a marxar, hem acabat sopant altres coses jeje. Al final hem agafat el metro una mica més tard que els altres dies, i al arribar a la nostra parada de destí, ja estaven començant a tancar la parada (ens ha vingut d'un pèl jeje).

Un dia més, demà aprofitarem per passejar pel centre fent una mica de turisme que en teoria farà millor temps :)

L'Avi Salmó des de l'hotel Kensington Rooms, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger