Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 3 de gener de 2011

03/01/2011 - Darrer dia complet de vacances -


La nostra última excursió diurna, ha transcorregut a prop de l'hotel. Hem decidit pujar fins a Hyde Park passejant i gaudir d'aquesta gran extensió dins de la ciutat. Com que era prou d'hora per ser un dia laborable, no hi havia massa gent i hem pogut fotografiar els ànecs i oques dels estanys. A més, hem descobert que hi havia una exposició d'obres d'art gegants basades en els reflexes.


Les hem anat buscant totes per veure els seus efectes i hem jugat a fer-nos fotos de tots tipus gràcies a ells. En moltes ocasions ens ha tocat esperar a que la gent marxés perquè com sempre passa, quan vols una foto característica, apareix algú per destrossar-la xD Quan ens hem cansat de passejar, hem baixat per veure l'Albert Royal Hall i l'Albert's Monument abans d'entrar al Museu de la Ciència. Aquí tampoc havíem estat abans, i t'hi pots passar tota una jornada si vols. Nosaltres hem anat per feina visitant-lo per sobre (és semblant al que tenim a Barcelona) i només mirant amb més detalls totes aquelles coses curioses. Bàsicament tenien més tecnologia i coses modernes, així que hem jugat una mica com si fóssim nens jeje.

Un cop al carrer, ens hem acostat a la pista de patinatge sobre gel que hi havia instal·lada davant el Museu d'Història Natural i hem observat a la gent. Ha estat força divertit, perquè podies patinar acompanyat d'uns pingüins creats per tenir un suport i no caure jeje. Amb tot això se'ns ha tirat la tarda al damunt, i hem anat cap al centre a passejar per darrera vegada i fer unes quantes compres. Hem sopat relativament d'hora perquè volíem tornar a l'hotel per encabir totes les coses a les maletes jeje. Hem tingut força feina i veurem si no tenim problemes demà a l'aeroport xDDAra ja toca descansar i demà aterrarem de nou a casa!


Sweet dreams,

L'Avi Salmó des de l'hotel Kensington Rooms, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari