Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 2 de gener del 2011

02/01/2011 - Passejada turística -


Aprofitant el bon temps, aquest matí ens hem llevat recuperats després de Cap d'Any i dia d'Any nou, i hem anat a passejar pel centre de la ciutat. Hem baixat a l'estació de metro de Picadilly Circus (avui hem vist la plaça de dia jeje), i hem baixat caminant fins a Trafalgar Square. El dia s'ha aixecat amb un cel blau i pocs núvols, així que venia de gust passejar.





























































Caminant un màxim de dues horetes, hem pogut fer una ruta completa visitant l'esglèsia de St. Martin, la Columna de Nelson (just a Trafalgar Square) amb la National Gallery al fons. Quina diferència amb el dia de Cap d'Any, quan allà hi havia una gentada brutal! De camí cap riu Tàmesis hem gaudit del canvi de la guàrdia muntada (sense saber-ho), i finalment hem arribat al marge del riu. Amb el gran dia que fèia, les fotos del London Eye i les Cases del Parlament amb el Big Ben han estat genials. Al costat d'aquestes, hem pogut trobar el millor lloc per fotografiar l'Abadia de Westminster i hem tornat cap a l'interior per dins del parc de St. James (que ens va agradar molt l'últim cop). Llavors hem arribat al Buckingham Palace i hem pujat en direcció nord, pel Green Park. Amb aquest petit tour, es poden veure moltes de les coses que cal visitar quan es fa turisme per Londres. I tot, en poc temps i sense massa cansament jeje.






















































A la tarda, teníem pendent la visita a un dels museus que ens havia quedat pendent: el Victoria Albert's Museum. En teoria és de pagament, però avui, al arribar-hi per una entrada subterrània, ens hem trobat a dins del museu i no havíem pagat res. Llavors hem vist que sense saber perquè, eren portes obertes sense pagar jeje. El museu té una mica de tot, així que hem estat entretinguts durant tota la tarda. Quan hem sortit, ens hem quedat per la zona de Harrods (que està al costat).




















Hem sopat per aquí, i finalment hem tornat d'hora cap a l'hotel a descansar. El nostre viatge es va acabant i també hi ha ganes de tornar cap a casa!


Bona nit :)

L'Avi Salmó des de l'hotel Kensington Rooms, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger