Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 4 de gener del 2011

04/01/2011 - Final de trajecte -


Entre preparatius i finalitzacions de maletes, hem deixat l'hotel una mica abans del migdia. Hem demanat si podíem deixar les maletes i recollir-les més tard i així podíem aprofitar per voltar fins l'hora de dinar. Havia calculat que calia tornar a l'hotel entre les 14h i les 15h, per anar fins a Victoria Station amb metro i allà agafar el tren cap a Gatwick.

Com que aproximadament ho teníem tot vist, hem agafat metro fins a Picadilly i hem estat passejant pel centre i els carrers principals sense rumb. Com a reflexió final d'aquesta part del viatge, em quedo amb l'eficiència anglesa pel funcionament del transport públic. Tenien planificades cada una de les aturades del servei i cada cop que hi havia linies afectades, t'avisaven a les estacions. Això a casa, és impensable! Avui per exemple, un cop hem recollit les maletes de l'hotel i volíem anar a l'estació de Victoria, la línia que volíem no funcionava. Però ràpidament, al plafó explicatiu, ja t'indicaven com fer-ho anant a buscar una altra línia, així que només hem tingut els problemes relacionats amb arrossegar, baixar i pujar maletes per les diferents andanes jeje.
























Un cop a Victoria, m'ha tocat fer una cua llarga per a que em retornessin el dipòsit per les targetes setmanals de transport públic que vam agafar. Per sort, amb paciència i temps, ho he solucionat relativament ràpid :) Això sí, m'ha tocat aguantar una cua amb gent impacient i que es queixava per l'augment de tarifes (ja se sap, any nou, preus nous jeje). Jo com que ja ho sabia, no m'he extranyat al veure la gent queixant-se! Al arribar a la zona dels trens directes cap a Gatwick, ho tenen tan ben muntat que tens trens cada 15 minuts, així que un cop compres el ticket, pots pujar quan vulguis (si vas amb el tren car clar jeje, si vols l'econòmic i més lent, hi ha menys opcions).


Nosaltres, hem pagat el tren ràpid i així en poca estona (30 minuts clavats) hem arribat a l'aeroport. Un cop allà, i sense moure'ns massa lluny, hem agafat un tren llançadera intern, per moure'ns a la terminal Nord. Ha estat molt divertit, perquè seguint les indicacions, hem arribat a un passadís amb unes portes d'ascensor a banda i banda. No enteníem res, però hem esperat com tota la gent, i de cop, quan ha arribat el tren llançadera, s'han obert les portes i hem pogut entrar-hi. Resulta que aquest trenet va per un mono-rail elevat i vas veient part de l'aeroport jeje. Quan per fi hem arribat a la terminal, hem pesat les maletes abans de fer la cua de facturació (estavem dins de pes). Ens ha tocat esperar una mica fins que han obert el nostre vol. Ens hem posat a la cua i, amb precisió anglesa, ens han dit que teníem 30 minuts de cua...i l'han clavat jajaj.

Un cop hem facturat les maletes, cap al control policial (sense incidents) i a esperar a dins. Hem menjat algo (per arribar berenats-sopats) i ens hem assegut a esperar que decidíssin quina porta d'embarcament teníem jeje. La mosca ens ha pujat al cap quan els vols que havien de sortir més tard que el nostre, ja tenien porta i el nostre no. Després d'uns minuts de tensió (ens feia por alguna cancel·lació), ha sortit en pantalla que ja ho estaven gestionant (només faltava esperar). Qué llarga ha estat l'espera jejej, el nostre vol s'ha passat més de 45 minuts sense porta, i finalment han avisat que venia amb retard i ens han donat una porta a l'altra punta de l'aeroport. Ens ha tocat passejar i hem arribat dels últims a la cua de l'avió. De totes formes, hem trobat lloc per les maletes no facturades i seients junts jeje.

El nostre viatge s'ha acabat al arribar a Barcelona i recollir les maletes (de les primeres en sortir, per cert). Als pares de l'Astrid els ha tocat esperar una mica (degut al retard), però no hem arribat tan tard a casa! Unes vacances que hem hagut de fer tard, degut a la meva estada a l'Àrtic, però que han estat molt interessants i entretingudes!! A veure què podem fer l'estiu vinent, temps al temps :)

L'Avi Salmó des de casa l'Astrid, Sabadell

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesAParisILondres122010I12011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger