Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 28 de febrer del 2011

28/02/2011 - Turisme i socialització al congrés -


Avui la recollida de material a l'edifici de la seu del congrés (Super C) s'havia de fer entre les 10h i les 11h, així que m'he llevat d'hora, he esmorzat i he anat a voltar pel centre de la ciutat. La sala d'esmorzars està ubicada a la planta 4 i té unes vistes molt maques de la ciutat, amb les torres i esglèsies sobresortint!





































Després, guiat amb un tríptic de l'hotel, he visitat el més imprescindible del casc antic. L'Ajuntament, fonts, places, les fonts termals (sí, és una població amb aigües termals), esglèsies, muralles i la catedral. Una passejada d'una horeta i mitja per visitar exteriorment el més emblemàtic d'Aachen. La veritat és que m'ha agradat per la seva tranquilitat i poc moviment de gent :) És una ciutat universitària i clar, un dilluns al matí...ja se sap jeje.
























Finalment, a les 10h, he arribat a l'edifici Super C, on calia pujar al sisé pis (completament penjant al buit sobre el terra). Allà hi havia el registre, esmorzar i la majoria de gent esperant l'hora de començar. Com que portava el póster sense tub, he decidit buscar on l'havia de penjar i deixar-lo preparat. No he estat l'únic, la gent també es volia desfer de bultos innecessaris i poc a poc s'han anat omplint els plafons. N'hi havia de dos tipus: amb imans i amb xinxetes. A mi m'ha tocat un d'aquests últims però ha funcionat a la perfecció!













































Durant tot el matí-migdia, hem tingut un Workshop o taller per millorar les nostres habilitats d'escriptura i presentacions orals. Era a càrrec del Dr. Peter M. Chapman de Canadà. Ha estat espectacular. Xerrades curtes i molt ben elaborades, amb molts tocs d'humor. Bàsicament, com m'agradaria ser capaç de presentar les meves coses jeje. Crec que part de la meva limitació està en l'idioma, però es fa el que es pot! Com a part dels exercicis, ens han fet fer grups per interrelacionar amb altra gent i fer algunes pràctiques. Ha estat interessant perquè quan vas sol a un congrés, a vegades és difícil conéixer persones, i amb aquesta mena de tallers, facilites l'entorn de treball i la resta de dies pots parlar amb algunes persones als descansos!!
















No he pogut dinar, degut a l'apretat horari, però hem tingut Bretzels (pa amb sal típic d'Alemanya), pastes i begudes tot el dia, així que he sobreviscut fins les 17h que s'acabava la jornada. Només teníem una hora i poquet lliure abans de la reunió social de les 19h, però jo he aprofitat per anar a l'hotel a deixar les coses, així aniria lleuger al local de trobada. Aquí el meu estòmac, m'ha traït. A 50 metres de l'hotel hi ha un Pizza Hut, i com que no havia fet cap menjar calent en 2 dies, he deixat les coses a l'habitació i he baixat a sopar de 18h a 19h xDD M'he posat les botes i he pogut practicar alemany perquè la cambrera era molt simpàtica i tenien poca gent, així que ha tingut la paciència d'escoltar-me :)























A l'hora convinguda, he entrat al local de la reunió social, i he descobert que era un local d'una esglèsia de la ciutat xD Això sí, deuen fer-hi força festes o reunions, perquè tenien una barra de bar on servien cervesa, sucs i begudes de forma gratuïta, taules amb el pica-pica preparat pels membres de la organització, i una banda en directe (mitjana d'edat per sobre els 60 anys, però fent molt bona música). Just he entrat amb el Dr. Chapman i hem estat parlant en espanyol perquè ell havia viscut a Cuba durant un temps. Mentre xerràvem, se'ns ha acostat una noia (Carmen) que resulta que era aragonesa però estava estudiant a Finlàndia (per això no l'havia vist al programa). Al escoltar-nos parlar, s'ha acostat a saludar i ja m'he quedat amb ella tot el vespre. Hem estat xerrant força estona i se'ns ha unit un anglès (Tom), amb el que he tornat cap a l'hotel. Com a introducció per conèixer gent, no ha estat malament :)
















Per sort, totes les distàncies es podien cobrir a peu i en 10 minuts he arribat de nou a l'hotel. De moment funciona la clau exterior (va amb un xip) i he pogut descansar a l'habitació. Demà primer dia de xerrades d'estudiants i sessió de pósters!

A descansar,

L'Avi Salmó des de l'Hotel 3 Könige, Aachen

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/YESMeetingAachen32011#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger