Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 19 de juliol de 2011

19/07/2011 - Cuestión de Fe (Donna Leon) -


Título original: A Question of Belief
Editorial: Seix Barral

Any: 2010

Nº de Pàgines: 314


Viatge fugaç a la meva estimada Venècia del Comissari Guido Brunetti. Aquest cop ens ubiquem al calurós i xafogós estiu a la ciutat. A punt d'agafar vacances, el nostre protagonista es troba amb la inesperada visita del seu subordinat, i amic, l'Inspector Vianello. Aquest li demana un favor i junts comencen a investigar de forma extra-oficial les activitats d'un personatge. Tot queda en punt mort i l'activitat de la policia es veu reduïda pels dies d'estiueig.


Just quan el nostre protagonista s'agafa vacances amb la familia, es produeix un tràgic assassinat a la ciutat i es veu obligat a tornar per sol·lucionar-lo. Com a totes les noveles d'aquesta escriptora, poc a poc es van succeïnt una sèrie d'històries paral·leles lligades entre sí i que ens porten a un final on tot el que semblava extraordinari, sòrdid o complex es redueix a una simplicitat única: vivim en un món ple de tabús. Molts d'aquests porten a amagar moltíssimes coses, i el que queda clar és que l'amor pot fer que qualsevol persona faci disbarats sense pensar en les conseqüències, provocant reaccions inexplicables per part de la gent menys inesperada!


En la dinàmica de totes les seves noveles, aquesta es converteix en un capítol més de la vida i aventures de'n Brunetti, ple d'ironia, intrigues i casos reals que destapen les personalitats més ocultes de la gent! De lectura ràpida, recomano aquest petit llibre per les llargues jornades estiuenques de platja!

L'Avi Salmó escoltant "Miss Teen Wordpower" dels The New Pornographers

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari