Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 2 de juliol de 2011

02/07/2011 - XXXII Cursa de Festa Major de Terrassa -


Després d'haver renunciat a córrer per tercer any consecutiu la Mitja Marató de Terrassa, no em volia perdre la cursa de Festa Major. No em vaig veure capacitat per acabar la cursa de gener perquè tot just fèia un mes que havia tornat de Svalbard i no havia entrenat res, però durant la primavera i el darrer mes de juny he estat corrent una mica per fer un bon paper en aquesta cursa.Aquest cop per evitar problemes de recollida, igual que a l'any anterior, el donatiu solidari es fèia amb una petita inscripció simbòlica per Internet, així no calia portar efectiu. He arribat amb temps per escalfar, i m'ha semblat veure una amiga de la carrera de Ciències Ambientals però he pensat que no era ella perquè no m'havia dit mai que estigués entrenant o corrent, així que m'he dedicat a preparar-me bé. De seguida m'he trobat amb el Jordi, el meu amic que sempre corre aquestes curses i cada cop ho fa millor, i hem escalfat junts. Ens hem col·locat prou bé a la sortida, però he descartat seguir-lo perquè va massa ràpid per mi jeje. M'havia mirat el mapa amb les distàncies i tenia dues metes, intentar passar pel quilòmetre tres al voltant dels 12-13 minuts i arribar al voltant dels 24-26 minuts al quilòmetre 6. El primer objectiu l'he aconseguit, però he arribat just de forces a la zona de pujades i el darrer tram m'ha costat una mica més passant pel quilòmetre 6 amb 25 minuts.

El circuit tornava a ser el de tota la vida però afegint uns quants metres a la zona de la biblioteca i a la Mútua de Terrassa amb el qual el total de distància s'ampliava gairebé fins els 8200 metres. Això s'ha vist reflectit als temps dels primers classificats, que són molt constants any rere any. Per tant, el cronòmetre final que he marcat no ha estat gens malament i es veu en la posició aconseguida.

L'anècdota ha estat que per primer cop m'he quedat fins al final per veure com arribava el cotxe escombra i poder animar els últims corredors. És l'altra cara de la cursa popular, on molta gent hi posa voluntat per superar-se. Avui, precisament, la providència ha volgut que em trobés la ex-companya de carrera finalitzant a les últimes posicions. Efectivament era ella la que he vist al principi, i he aprofitat per acompanyar-la els últims 200 metres, animant-la. Un cop ha recollit la seva bossa, ens hem quedat prenent algo i xerrant una estona. Un bon final de cursa i a esperar l'any vinent per veure quin circuit trien!

Distància real: 8200 m. (100 mD+)
Temps oficial: 33'15'' (4:03 minuts/km)
Posició: 94 de 670

L'Avi Salmó escoltant "Think like a man" de Orianthi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari