Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 1 de desembre del 2011

01/12/2011 - Theodore Boone (John Grisham) -




Título original: Theodore Boone
Editorial: Hodder & Stoughton
Any: 2011
Nº de Pàgines: 272

Següent viatge de la mà del mateix autor que l'anterior (em vaig comprar un pack de 2 llibres com es pot comprovar) i que aquest cop ens porta a una petita comunitat dels Estats Units. Allà hi viu el nostre protagonista Theo, un jove adolescent fill de pares advocats i que domina quasi a la perfecció tots els reglaments legals.

En el moment en que es produeix el judici més important de les darreres dècades a la ciutat, intenta seguir de ben aprop tot el procediment com a simple espectador. Tot canvia en el moment en que, sense voler-ho, s'hi veu implicat com a possible peça que pot fer variar el camí de la sentència. I és que tothom demana ajuda a Theodore Boone i per això es veu en el dilema moral d'actuar o deixar els aconteixements seguir el seu curs.

Entre mig, un acusat que pot sortir innocent i vàries històries que es poden trobar a la vida real que fan més creïble la història d'un nen de 13 anys que podria passar per un advocat de 40 jeje. Es tracta d'una petita novela de molt fàcil lectura en anglès que té tots el necessari per entretindre si no busques grans complicacions!

L'Avi Salmó escoltant "Rosas" de La Oreja de Van Gogh

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger