Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 18 de desembre de 2011

18/12/2011 - III Cursa de Muntanya de Terrassa -


Aquesta és la cursa que tenia més ganes de fer aquest any. Després de dos anys sense poder fer la duatló, ara podia intentar-ho amb la cursa de muntanya. Al ser a casa, vaig poder fer un parell de cops el circuit i saber exactament on són les parts més dures i on es pot recuperar.


De nou, m'han acompanyat els pares en un matí força gèlid fins a la zona de Can Roca. Recollida de dorsal sense problemes ni cues i cap al cotxe de nou a canviar-se. Estàvem vora 1 o 2ºC així que he sortit a escalfar i els meus pares s'han quedat al cotxe. Abans de la sortida ens hem reunit i els he indicat on podien anar a fer les fotos perquè a la sortida no em veurien entre tanta gent. Ha estat una bona idea per dos motius: primer perquè no s'han hagut d'estar quiets i han passejat; i segon, perquè el grup ja s'havia estirat i han pogut fer bones fotos.

Bé, a l'hora de la sortida m'he ubicat el més endavant possible perquè entrenant vaig veure que abans del primer quilòmetre hi havia una zona fangosa que faria un embut segur. He sortit fort i ràpidament he trobat una posició còmoda. Al arribar al punt crític del fang he vist que havien posat fustes i cartrons, així que no hem tingut cap problema per passar. Una mica més endavant he vist als pares fent-me les fotos i aquí el grup s'ha començat a enfilar d'un en un. A l'alçada del club Egara, he vist que havien canviat una part del recorregut i ens han fet creuar uns camps per agafar la carretera asfaltada que porta a ESADE.Aquí ha vingut la primera pujada (i la més dura), on mantenint un ritme constant he adelantat força gent. Les cames es queden sense oxigen i m'ha vingut justet superar el darrer tram de camí abans d'agafar el camí asfaltat que porta a la cantera de Can Candi. He recuperat energia i pulsacions i he encarat l'ascens constant i llarg de tota la cantera seguint un grupet i fent la goma per a que no se m'escapèssin. Al final, no m'han tret quasi res de distància i a la baixada els he pogut adelantar. Aquest cop ni m'he aturat a l'avituallament ja que coneixia molt bé el recorregut i pràcticament tot el que quedava era baixada.En aquests quilòmetres de baixada per pista i corriols encara he atrapat algun corredor per millorar la posició, tot i que portava un corredor amb els que he pujat a Can Candi, enganxat a l'esquena jeje. Encara ens faltava la última sorpresa de l'organització, al arribar al Parc Audiovisual (antic hospital per a tuberculosos), ens han fet baixar per una pendent molt erosionada (després he vist que també hi han baixat els de la duatló amb la bici, brutal!).
Quedaven els últims 2 km de camí ample i ho he donat tot. Anava molt bé de temps i notava que tenia gent al darrera, així que sense girar-me m'he dedicat a córrer fort i que almenys, si m'havien d'adelantar fós perquè anaven molt millor que jo. Al final no ha estat així i he entrat just per davant del noi amb qui he pujat a Can Candi, així que ben bé hem fet 6 km junts jeje. El temps final ha estat molt millor que als entrenaments, amb 44'25'' acabant a la posició 25 de 295 finishers.
He recollit les viandes i sobretot, la xocolata desfeta que em venia molt de gust. Els meus pares ja havien tornat i també m'han enganxat a l'arribada. He estat estirant una mica, i després hem anat a saludar al metge de la prova (que el coneixem). A partir d'aquí, em venia de gust veure la sortida i primera transició de la duatló de muntanya, així que ens hem quedat (al solet) a veure-ho. Mai havia assistit com a públic i pots veure molts detalls interessants jeje. Quan ja han agafat la bicicleta els primers corredors, com que fèia força fred i no anava ben tapat, hem tornat cap al cotxe i cap a casa! Una altra cursa al sarró!

Distancia real: 10000 m. (350 mD+)
Temps oficial: 44'25'' (4:27 minuts/Km)
Posició: 25 de 295 finishers (18 de 153 de la meva categoria)

L'Avi Salmó escoltant "Arithmetic" de la Brooke Fraser

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquesta cursa:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/IIICursaDeMuntanyaDeTerrassa122011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari