Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 12 de juliol de 2015

12/07/2015 - Lavender Fields -


Després de fer les maletes i donar una volta pel poble buscant on esmorzar, hem acabat passejant una mica abans de sortir. Teníem algunes recomanacions de zones on veure els camps de lavanda, així que hem anat fent ruta fins trobar algun on poguèssim fer fotos.

No ens ha costat molt anar trobant alguns camps de lavanda i girasols, però amb el que no comptàvem és que estarien plagats d’abelles aprofitant les flors jaja. Jo ho tolero algo millor, però me’n sé d’una que ha patit de valent avui xDD Al final, ens hem anat movent per tota la zona a l’est de Moustiers, veient molts camps però ja recollits. Hi ha unes quantes destil·leries de lavanda i ja saben com atraure els turistes, tot deixant alguns camps sense segar i així et pots aturar a fer fotos (i potencialment comprar jajaja). La veritat és que és força impressionant tota la regió, tot i no haver-la vist amb el seu potencial màxim. L’any vinent tornarem una mica abans per veure-ho en tot el seu esplendor!!

Al cap d’una estona hem anat camí de Valensole, capital de la regió i on es cel·lebra un dels festivals de la lavanda més coneguts. Hem aparcat el cotxe i hem estat passejant pels carrers sota una calor força important. Quan ens hem cansat, hem tornat al cotxe i hem decidit anar enfilant cap a casa tranquilament. Aquesta vegada hem baixat fins l’autopista direcció sud i hem fet una paradeta tècnica a Cannes. Ha estat un cap de setmana ben complet i aprofitat, però reconec que ens ho vam passar millor ahir a les gorges, que avui amb la lavanda jaja. Veurem l’any vinent :)

Al final ens hem quedat a sopar a Cannes i ja hem tornat a Menton per descansar i preparar la setmana que comença!!

L'Avi Salmó desde Menton, França

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari