Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 10 de març del 2017

10/03/2017 – La primera ley 2: Antes de que los Cuelguen (Joe Abercrombie) -

-->

Tïtol original: The First Law: Before they are hanged
Editorial: Alianza Editorial
Any: 2007
Nº de Pàgines: 688



Segona part del viatge per aquest món complex creat a base de personatges ben característics. En aquesta ocasió, tenim al nostre inquisidor enviat a defensar una ciutat condemnada a mort, l’exèrcit defensant tot el nord de la rebel·lió dels poblats lliures, i el gran mestre Bayaz creant un grup molt heterogeni per fer un gran viatge en busca d’una arma màgica amagada. Pot semblar que les idees estan copiades d’altres grans llibres, però només quan es sintetitzen així...al llibre, res a veure.

Les trames se separen clarament en aquesta segona part amb cada personatge intentant sobreviure i aprenent fora del seus àmbits naturals. Això porta a una tensió dins de cada aventura amb grans girs de guió, que fan que vulguis llegir més i més. Segueixen les trames i els moviments ocults de fitxes per arribar a dominar l’enemic a qualsevol preu, i això fa engrandir tota la història!

Ja només queda passar al tercer capítol del viatge per veure com es tanquen tots els fronts oberts i poder jutjar el nivell de l’obra J

L'Avi Salmó escoltant “Denied Again“ d’Aspyer

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger