Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 20 de febrer del 2010

20/02/2010 - El Origen Perdido (Matilde Asensi) -


Títol original: El Origen Perdido
Editorial: Planeta
Any: 2003
Nº de pàgines: 609



Què necessites si ets un jove d'una trentena d'anys, que s'ha creat una empresa informàtica pròpia i que té més diners dels que veurem nosaltres en tota la nostra vida? Doncs distraccions en forma de petites gamberrades cibernètiques per impartir justícia al món. Aquest és l'inici del nostre nou viatge, ambientat a la Barcelona moderna, que ens descriu la vida de l'Arnau fins que un aconteixement clau li canviarà la vida durant uns quants mesos!


Tan bon punt l'avisen de que el seu germà ha patit alguna mena de xoc traumàtic que l'ha deixat vegetal, una sèrie de circumstàncies el duran a investigar en què estava treballant i què li ha pogut passar. A partir d'aquí, s'entra en el món de la història antiga i l'arqueologia (on treballava el seu germà) que portaran al nostre protagonista i els seus companys de gamberrades (i de feina) a buscar una possible solució al problema del seu germà viatjant fins a Bolivia. Tota la introducció del llibre es basa en la descripció dels llenguatges antics, la feina del seu germà i la investigació d'algunes cultures antigues fins a trobar-se amb una catedràtica de la universitat, cap del seu germà. En aquest punt comença la part més aventurera per terres bolivianes per descobrir com salvar al seu germà i el desenllaç final ben obert que podria donar lloc a una segona part tranquilament!

Una obra plena de personatges curiosos suplementaris que dónen tocs d'humor necessaris al llarg de la història! En aquest cas, llibre de tauleta de nit però amb portabilitat de tren.


L'Avi Salmó escoltant "La-la" de l'Ashlee Simpson

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger