Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 28 de març del 2010

28/03/2010 - Cap de Setmana a Fontclara -


- Dia 2 -


Avui al matí (després de canviar l'hora i dormir menys jeje) hem sortit de nou els homes en bici, per fer el recorregut de Fontclara a la Platja de Pals i després a l'urbanització del Mas Pinell. Passant per tot tipus de terrenys (asfalt, camins i fins i tot dunes amb matolls) hem provocat dues punxades consecutives així que ens ha tocat parar a canviar càmeres (sort que en duiem un parell xD). Després de realitzar les "cures" mecàniques corresponents, i resant perquè no punxèssim més ja que no dúiem més càmeres, hem aconseguit retornar sense més entrebancs fins a Fontclara. El dia ha estat clar tot i alguna ratxa de vent, que no et deixava avançar amb comoditat!
















Després de dinar bé i fer una petita becaineta veient una peli que no recordo, a la tarda hem baixat fins a Platja D'Aro per passejar tots junts i aprofitar el canvi d'hora, que ens ha donat llum fins més tard! Evidentment hi havia força més gent ja que les tendes obren també el cap de setmana complet. Finalment, hem tornat a Fontclara, hem gaudit d'un sopar a base d'embutit, hem fet el carregament del cotxe (bosses i bicis) i cap a Sabadell a descansar!


La tornada nocturna ens ha deixat amb boniques imatges entre Palau-Sator i Ullastret (circulant poc a poc). Hem vist 3 conills fent ronda nocturna en busca de menjar i 1 granota fent salts per l'asfalt. Després d'esquivar-los i entrar en vies amb més circulació, l'Astrid s'ha adormit i jo he anat cantant la musiqueta fins a casa!

Un gran cap de setmana de bon temps i tranquilitat,

L'Avi Salmó escoltant "Meet Virginia" de Train

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/CapDeSetmanaFontclara32010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger