Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimecres, 31 de març del 2010

31/03/2010 - Setmana Santa a Andorra -


- Dia 1 -

La Setmana Santa sòl ser una època on es viatja. En el nostre cas, l'Astrid va descobrir ahir que tenia festa tant avui com demà. Sembla un descobriment fet amb retard, però sempre hi ha temps d'organitzar alguna coseta. D'aquesta manera, vam buscar un hotel econòmic i cèntric a Andorra la Vella per anar-hi a passar els dos dies i aprofitar per descansar!

Així, hem sortit aquest matí per arribar abans de dinar al nostre destí. Després de fer unes quantes voltes pel centre, hem trobat un lloc de zona blava on aparcar el cotxe tot el dia a un preu més econòmic que els pàrquings :P La única pega ha estat haver de renovar el ticket cada 3 horetes, però com que estàvem passejant tota l'estona per la zona (i només hi he hagut d'anar 2 cops per tenir-lo fins demà a mig matí), tampoc ha estat res empipador.
















Bé, el primer que he fet, de camí a l'hotel, ha estat reservar taula per sopar al lloc que ens agrada, ja que els darrers 2 cops estava ple :S Com em venia de gust sopar al Refugi Alpí! Un cop gestionat el sopar, hem anat a instal·lar-nos a l'hotel (un de nou, per anar provant i veure com són jeje) i a dinar abans de començar la tarda de passeig per les tendes! Hem fet una bona tongada de passejos visitant tot allò que volíem i he aprofitat per intentar quedar amb el Lluis (que ara està treballant de cuiner a Andorra). Quina ha estat la meva sorpresa al rebre el seu sms dient-me que està de cuiner al Refugi Alpí jejeje, casualitats de la vida!

A la nit, després de sopar amb molt de gust hem aconseguit fer sortir el Lluis de cuina i l'hem vist uns segons. El temps suficient per quedar per demà al matí, abans de que entri a treballar! Del restaurant, hem anat cap a l'hotel i a descansar doreta mentre veig el final del partit del Barça :P

Bona nit,

L'Avi Salmó des de l'Hotel Sàlvia d'Or

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/SetmanaSantaAAndorra32010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger