Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 8 de juny del 2010

08/06/2010 - La Compañia de la Seda (David Liss) -


Título original: The Devil's Company

Editorial: Grijalbo

Any: 2007

Nº de Pàgines: 570


El següent viatge m'ha dut a la mística ciutat de Londres del segle XIX, on les baralles i intrigues dins de les grans empreses monopolitzadores dels mercats, teníen lloc a base de comprar llocs de treball i gent per garantir-se la supervivència comercial.

El Sr. Weaver és un mercenari especialitzat en fer encàrrecs de tot tipus a canvi de diners. Per això es converteix en l'home ideal per assolir els plans que té un adinerat personatge benestant. Quan aquest l'enganya per aconseguir els seus serveis, el nostre protagonista es veu forçat a realitzar tasques que no vol fer i que no enten perquè se li han encomanat.


Això, el porta a expressar la seva fúria en diversos formats que combinen la intel·ligència i la força bruta per igual, de cara a realitzar el que ell considera just. I és que, tot i que al llarg de la història sempre es veu superat pels seus enemics, que van un pas per davant seu, al final és capaç de resoldre totes aquelles intrigues que l'han estat atormentant durant el temps que ha estat sotmés als seus rivals.


En resum és una història de poder, espionatge industrial i màfies comercials entre companyies i països al segle XIX. Ben estructurada, amb acció i diversió, no es fa gens pesada i té un final accelerat que fa que vulguis acabar el llibre per resoldre tots els dubtes que et queden a mesura que vas llegint les aventures del protagonista.


Una lectura ben recomanable i que he descobert per atzar! Hauré de buscar les altres obres d'aquest autor :)


L'Avi Salmó escoltant "Hey There Delilah" de The Baseballs


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger