Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 10 de juny del 2010

10/06/2010 - First Workshop on Advanced Results at IDAEA -


- Dia 2 -


El dia més complet del Workshop ha començat força dora per fer la ronda de dutxes (7:15) i baixar a esmorzar bé. L'Óscar havia de presentar a mig matí així que l'he deixat dormir 15 minuts més jeje. Un cop amb la panxa plena, hem pujat en cotxe perquè el teníem aparcat a la zona blava i han començat les jornades!

Realment, quan la temàtica no és massa propera a la teva i les xerrades són massa tècniques, es fan una mica llargues. En cap moment m'ha vingut son (això és bo), però reconec que en algun moment he desconnectat d'escoltar atentament. Tal i com ja he dit, avui el dia era dur: 11 xerrades abans del coffe-break; 12 abans de dinar; 11 abans del coffe-break de tarda i 11 més per acabar la tarda...total 45!!

Algunes han estat presentades amb certa gràcia i eren interessants, però després de l'Óscar (just al acabar l'esmorzar), ha començat la part dura :) Per sort, el dia ha anat avançant tranquilament i he aprofitat tots els àpats per recuperar energies :P

A la tarda, de nou complint força bé el programa, hem baixat a l'hotel en cotxe a les 7 i poc. Avui hem pogut aparcar sense pagar zona blava :) Jo he repetit ritual, m'he canviat i he sortit a córrer pel passeig. L'Óscar m'ha abandonat perquè diu que amb un dia en tenia prou jejej.
















Com que he sortit sol, m'he apretat força i he fet ben bé 30-40 minuts intensos recorrent tot el passeig (primer cap al nord fins al Port i després cap al sud fins on s'acaba la zona peatonal). A la tornada m'he reunit amb l'Esther i la Lou que volien prendre el sol a la platja. El problema és què fèia fred i era tard. Per tant, ens hem quedat sols l'Eshter i jo per pujar de nou a la pedra de la platja abans de tornar passejant fins l'hotel!

Al arribar, hem vist que eren les 20:45 així que no he pujat a dutxar-me sinó que hem anat directes al menjador. Primer, hem mirat que no fés massa mala olor i al constatar-ho, hem iniciat el sopar "romàntic" (perquè no hi havia ningú jajaj). Avui el menú ha agradat més, amanida, escalopa de porc i peix a triar. Després, mentre la gent anava baixant a sopar, jo he pujat a fer la dutxa i preparar-me per sortir tots junts a prendre algo.

Quedar i mobilitzar 50 persones des del hall de l'hotel cap algún lloc, és impossible de fer en poc temps. Alguns jefes s'han posat nerviosos i han sortit pel seu compte, mentre la resta poc a poc ens hem mobilitzat cap al Bar Mediterrani (recomanat per l'Anton). Al arribar, als cambrers, acostumats a una tranquila afluència de gent, se'ls han sortit els ulls de les òrbites al veure tantes persones de cop. Afortunadament, han pogut servir poc a poc a tothom i hem estat escoltant música tranquilament.

Posteriorment, la festa s'ha anat animant entre reunions caldereres i manades protegint-se de la caça, fins que s'ha decidit canviar de local per anar a un de més animat. En aquest punt hi ha hagut uns primers abandonaments que han tornat cap a l'hotel.
















La resta ens hem desplaçat al bar musical Carisma (que l'hem omplert). Aquí, la festa ha començat a incrementar la seva dimensió amb els conceptes d'integració, passar la barra, la conga o el peix globo. Jo estava força cansat i amb mal de coll pel fum, així que a una hora prudent (abans de les 3) he tornat amb el Barend i la Joana cap a l'hotel deixant la festa grossa sense reporter xDD

Demà toca el darrer matí de les jornades (només són 4 horetes) amb la famos a taula rodona per integrar grups de recerca, veurem com funciona tot!

Bona nit!

L'Avi Salmó visualitzant encara la representació del peix globo

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/FirstWorkshopOnAdvancedScientificResultsFromIDAEA62010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger