Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimecres, 9 de juny del 2010

09/06/2010 - First Workshop on Advanced Results at IDAEA -


- Dia 1 -

Avui que em podia llevar una mica tard i descansar, el meu cos ha decidit posar-se en peu a les 7:10. He aprofitat per fer les coses matutines amb calma, i al final he sortit a les 8:45 cap a Parets a recollir la Pilar. El trànsit dins de Terrassa era força carregat i m'ha fet por arribar tard. Per sort, al agafar autopistes, la circulació era relativament fluida (això vol dir que es podia circular a la màxima velocitat permesa) i he arribat a l'hora.

Un cop amb la Pilar al cotxe, hem anat cap a Blanes (pagant tots els peatges i recollint el tiquet per cobrar :P) i a les 10 i poc ja estàvem al CEAB (Centre d'Estudis Avançats de Blanes). Primer han parlat els "capos" de l'organització i després les presentacions del dia eren de gent coneguda (IDAEA-CID). Han començat les noies de "salut", i almenys ha estat una jornada amb la temperatura perfecta dins la sala (no fèia fred!!).

Al finalitzar les presentacions matutines, hem dinat un pica-pica complet amb pizza inclosa i després, a l'hora de la becaineta, m'ha tocat a mi fer la presentació. Personalment crec que ha anat molt bé, m'he trobat molt còmode i tranquil, i l'única pega ha estat que havia guardat la presentació amb els intervals de transició de les diapositives i anaven canviant automàticament xD
















Penso que a la gent li ha agradat la combinació de resultats més científics i les petites bromes o humor gràfic, ja que si no t'interessa al 100% el tema, pots desconnectar molt fàcilment. Força gent m'ha felicitat durant el coffee break i a la tarda, per tant vaig a dormir ben content :)


El berenar tenia unes pastes boníssimes i ràpidament hem passat a les xerrades d'última hora amb energies i complint l'horari! Aquestes últimes s'han fet una mica llargues (suposo que acumulació de tot el dia), però abans de les 7 hem sortit cap a Blanes.

Hem baixat les maletes fins a l'hotel amb el cotxe i hem trobat aparcament perfecte a 1 minut de la porta :P Per sort, hem pogut fer el registre (check-in) en la primera tongada i hem evitat "l'avalancha" de gent que ha baixat a peu des del CEAB. Així hem pogut instal·lar-nos ràpidament i preparar-nos per anar a córrer amb l'Óscar.

Al baixar al hall de l'hotel, hi havia una cua enorme per agafar les claus de les habitacions així que hem creuat pel mig "disfressats" d'esportistes i hem anat cap al passeig marítim. Hem fet un entrenament light per començar i jo he acabat pujant a la roca del mig de la platja (unes quantes escales) al més pur estil "Rocky-Balboa". Ha estat un bon primer entrenament!

De seguida hem tornat a l'hotel per dutxar-nos i baixar a sopar puntuals (20:45h). El buffette era força potable (tot i que molta gent s'ha queixat) pels que hem dinat als menjadors de cole jeje. El meu menú ha consistit en una bona amanida + un plat de mandonguilles en salsa i patates fregides :) Per baixar-ho tot, un sorbet de taronja que tenia gust a vainilla (per nosaltres) xD

Finalment, un petit grup hem decidit anar a fer una volta per buscar algun lloc per prendre algo, però un cop hem passejat tot el passeig amunt i avall s'han dil·luit les ganes i hem tornat a l'hotel per deixar la "festa" per demà! Per tant, a descansar a l'hotel que demà es preveu una jornada dura i intensa de xerrades més geològiques :)


Bona nit!

L'Avi Salmó des de l'Hotel Costa Brava de Blanes

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/FirstWorkshopOnAdvancedScientificResultsFromIDAEA62010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger