Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 11 de juny del 2010

11/06/2010 - First Workshop on Advanced Results at IDAEA -


- Dia 3 -


Darrer dia de reunió, després d'haver dormit 5 horetes, m'he llevat prou bé. Hem anat a esmorzar i fer el check-out (hem pogut deixar les maletes a l'hotel finalment). Així que a les 8:40 hem sortit caminant per pujar fins al CEAB, una rampa "Bondia" de les bones, per veure al Joan, el jefe, que xerrava a primera hora.

Avui havíem decidit que si fèia bo, al acabar la reunió (13h) baixaríem a la platja. Evidentment ha plogut tot el matí per arruinar la idea xD Després de les últimes xerrades i de la taula rodona amb la participació de vàries persones, a l'hora de dinar s'han donat per finalitzades les jornades. S'ha decidit acabar amb una foto de grup (almenys de la gent valenta que havia aguantat fins al final) i hem sortit a la terrassa del CEAB, sota una lleugera pluja. Ha quedat prou bé, tot i que després hem sortit tots disparats!


Ha arribat el moment repartició en cotxes, i finalment només hem baixat 4 persones a peu fins a l'hotel sota una fina pluja. A mig camí ens han adelantat un parell de cotxes (plens) i hem quedat amb ells per dinar a Blanes.

Així ens hem trobat amb aquest grup en una creperia i hem dinat un munt a un preu força raonable :) El dia seguia sent poc agradable per disfrutar a la platja, així que la gent ha anat tornant a BCN amb els cotxes directament. A Blanes només hem quedat la Lou i un servidor mentre esperàvem que arribés l'Astrid. Cap a les 4 he acostat a la Lou a l'estació de RENFE de Blanes i he recollit a l'Astrid per passar el cap de setmana de relax i gastronomia!

Bona nit!

L'Avi Salmó des de l'hotel Costa Brava de Blanes (un altre cop :P)

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/FirstWorkshopOnAdvancedScientificResultsFromIDAEA62010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger