Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 7 de maig del 2011

07/05/2011 - Falsa tempesta -


Aquesta nit ha degut ploure una mica perquè ens hem llevat amb els carrers una mica molls. Però al sortir al carrer (després d'esmorzar abundament un English Breakfast) ja lluia el sol! Al arribar a l'estació de metro, hem vist que aquest cap de setmana han tancat 5 linies per restauracions, així que ens ha tocat fer un parell de transbords, però hem pogut anar en la direcció que volíem!



































Hem decidit anar fins a l'antic mercat de Spitafields, ja que li havien recomanat al Santi i jo no hi havia estat mai. L'hem trobat, i m'ha fet gràcia com han conservat l'edifici antic al costat d'unes galeries comercials, però el mercat intern avui estava tancat xDD Tocarà tornar-hi demà! En vista de l'èxit, hem canviat la ruta cap a Camden Town a passejar en un ambient força diferent :) Ens hem salvat per 5 minuts, ja que hem estat l'últim metro que han deixat sortir a l'estació de Camden (la tanquen a les tardes per evitar aglomeracions jeje).





































Aquí ens hem separat, les dones a passejar mirant tendetes, i els homes a donar voltes per gaudir dels canals i parts ocultes del mercat. He descobert molts racons on no havia estat mai i hem estat entretinguts fins l'hora del retrobament per dinar. Cadascú ha agafat menjar d'un local diferent, i en el meu cas, haig de dir que he intentat anar al que t'atacaven menys, perquè ja estava nerviós de que tots t'anèssin cridant per provar les seves especialitats xD Es que tornes a passar per davant del mateix local en 1 minut i tornen a atacar-te...només et deuen veure com un potencial client i no retenen al "dibuix" de la persona!!






















Un cop amb les panxes plenes, hem anat a buscar un autobús cap al centre, i el Santi i jo hem baixat abans per passejar per Regent's Park. L'hem atravessat completament de nord a sud. Jo tenia l'esperança de veure els jardins de la Reina amb totes les roses en plena efervescència. Encara no estava tot florit, hauré d'esperar a un altre viatge a Londres que caigui en juny potser? xD Al sortir del parc, hem agafat metro i hem anat en direcció al Tower Bridge i la Tower of London, però al no funcionar algunes línies de metro, hi hem hagut d'arribar caminant des de l'estació Bank. Així hem pogut veure el Monument a l'incendi de 1666, on es va cremar mitja ciutat abans d'arribar al nostre objectiu. Després d'algunes fotos de rigor, hem anat al St. Katherine's Dock a prendre alguna cosa abans de reunir-nos amb les dones al centre! El dia ha aguantat amb bon temps i sense pluja de nou :)






















Per tornar, en comptes de caminar, hem agafat un autobus a la Tower of London (només passava el 15), i hem hagut d'aplicar tota la picardia per col·locar-nos a primera fila, ja que s'ha format una cua de gent brutal i molts s'han quedat a terra! Nosaltres hem pogut seure a dalt i hem anat fins a Picadilly Circus sense problemes :P Allà, ens hem reunit amb tothom i hem sopat plegats també a Leicester Square (en una altra terrassa). Avui fèia més calor encara i s'estava bé sense jaqueta! A mig sopar, però, han caigut 4 gotes i ens hem canviat de taula per estar protegits :) Avui hi havia certs desitgs i gairebé tothom s'ha demanat les famoses "Ribs". Quan han vingut els plats gegants de costelles, més d'un no se les ha pogut acabar :P Jo per sort, m'he demanat una altra cosa!






















La gent estava cansada, així que quan hem acabat, hem marxat directament cap a l'hotel fent un passeig. Hi havia força ambient a la ciutat, amb el qual sempre és divertit caminar i veure "personatges". Demà toca museu al matí i a la tarda ja decidirem!

Molt bona nit,

L'Avi Salmó des de l'hotel Charing Cross, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/LondresAmbFamiliaDeLAstrid52011#


Justificar a ambos lados

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger