Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 9 de maig del 2011

09/05/2011 - Please wait, again -


L'últim dia de viatge ha estat ràpid. Després de llevar-nos i esmorzar, hem acabat de fer maletes abans de deixar l'habitació. L'Astrid i jo hem anat cap a Oxford Circus amb un autobús que sortia des de davant de l'hotel. Hem passejat per Carnaby Street i Oxford Street. Feia un dia preciós i se'ns han passat molt ràpid el parell d'horetes que teníem abans de tornar a l'hotel a recollir l'equipatge.
















A la 13h hem sortit amb les maletes i cap al metro. Havíem quedat a l'estació de Victòria amb l'altra parella. Un cop allà, hem agafat el primer Gatwick Express i resulta que a mig camí, s'ha aturat degut a una averia en un pont. Per sort només han estat 10 minuts de retard i al arribar a la terminal, hem pogut facturar sense cues (no hi havia ningú). Això sí, avui al detector de metalls, m'ha tocat a mi pitar. M'han escorcollat a fons i m'han fet passar les sabates pels rajos X. Devien ser radioactives o vés a saber jaja.





















Un cop a dins, teníem uns minuts per menjar algun entrepà i esperar a veure a quina porta ens fèien anar per embarcar. Tal i com ens va passar al gener, quan tocava el nostre vol, no posaven porta i poc a poc han anat posant les dels vols posteriors, amb el qual hem deduït que tornaríem amb retard! Al cap d'uns minuts han posat la porta i hem intentat posar-nos en una bona posició de la cua xDD Finalment, després d'esperar una bona estona drets al passadís, hem pogut embarcar i seure junts i deixant les maletes a dalt l'avió xD El vol sense incidències excepte per una volta de 360º per sobre de Catalunya mentre esperàvem per aterrar jeje.





















Les maletes han sortit totes i hem pogut trobar al nostre conductor de seguida. Al final ha anat bé tornar una mica més tard per evitar embussos tornant jeje. A les 20h, ja estàvem a Sabadell i he tornat a casa per sopar i desfer bosses! Una bonica escapada abans de les vacances d'estiu :)

Fins la propera,

L'Avi Salmó des de la meva habitació, Terrassa

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/LondresAmbFamiliaDeLAstrid52011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger