Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 8 de maig del 2011

08/05/2011 - Descobrint racons de Londres -


En una ciutat gran i cosmopolita com Londres, el fet de que sigui diumenge no afecta al turista. A part de trobar tots els monuments i coses a visitar obertes, les tendes també obren unes quantes hores per saciar les passejades i escapades de cap de setmana dels turistes :)















































Al matí, la tieta de l'Astrid (Rosa) i un servidor hem anat a visitar el Museu Britànic mentre la resta anaven al mercat de Spitafields (avui en plena acció). Al arribar al museu, hem agafat el planell i directament hem anat a visitar les exposicions relacionades amb egipte. Ella estava interessada bàsicament en això i li ha agradat el que ha vist, però ha trobat que hi havia menys coses de les que pensava. Després, poc a poc hem anat recorrent tot el museu sense pressa, i en un parell d'hores ho hem vist aproximadament tot. Hi ha sales més interessants que d'altres, però sempre hi havia alguna peça espectacular!





















































Al sortir, fèia calor i continuava el sol (les tempestes han esquivat Londres). Hem passejat per Russell Square cap al metro i hem esperat a la resta a Covent Garden prenent algo en una terrasseta. Hem dinat tots junts allà mateix, amb espectacles de carrer gratuïts :) Al acabar, ells volien passejar per Oxford Street i jo he decidit quedar-me i voltar per la ciutat. Primer he passejat pels jardins de l'esglèsia de St. Paul's, on hi havia una trobada mundial de titelles. D'allà, he agafat metro cap a la Catedral de St. Paul's i he pogut fer fotografies de l'edifici amb una bona llum solar. Després, he baixat caminant fins al Millenium Bridge i l'he creuat fins a la Galeria Tate Modern i el Teatre Shakespeare. La tornada, l'he fet amb la linia gris que m'ha portat a la vermella per baixar al Marble Arch (Nord-est de Hyde Park). Des d'allà he baixat caminant pel parc amb un Speaking corner ple i m'he assegut a la vora del llac (Serpentine) a descansar!































Quan m'han trucat la resta del grup, que ja estaven a l'hotel, he baixat fins a Harrods i d'allà metro cap a l'hotel. Resulta que avui els ha sortit una gotera a l'armari de l'habitació dels pares de l'Astrid i s'han hagut de canviar d'habitació també. Jjaja 2/3 amb les habitacions :P Ens hem reunit i hem agafat un autobús fins a Picadilly Circus per anar a sopar. Avui l'Astrid jo hem anat a buscar el japonès on vam sopar per cap d'any i finalment l'hem trobat xD Ens ha anat d'un pèl perquè tot i estar obert fins les 22:30, la cuina tancava a les 22h! Tal i com va passar a l'hivern, hem sopat moltíssim i a un preu molt econòmic :) Al baixar de nou cap a Leicester Square, hem vist que l'altra part de la colla estaven sopant al mateix lloc d'ahir i ens hem assegut amb ells. Amb tot això, un graciòs m'ha llençat un cono de carretera a l'esquena, la gent està fatal!

















Finalment, un cop sopats, cadascú cap al seu hotel a fer maletes que demà toca marxar al migdia! Encara tindrem unes hores al matí per passejar una mica si fa bon temps :)

A descansar,

L'Avi Salmó des de l'hotel Charing Cross, Londres

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge: https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/LondresAmbFamiliaDeLAstrid52011#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger