Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 2 de gener del 2012

02/01/2012 - Test de raquetes amb mal temps -


El dia s'ha llevat gris i no donava lloc a moltes ganes de pujar a pistes. Així que el grup que volia esquiar ràpidament ha dit que no s'animava a pujar fins a Beret. L'Astrid i jo hem decidit provar. No ha estat una mala idea del tot, però al arribar al pàrquing de l'Orri, hem vist que hi havia neu i gel al caminet i hem decidit anar cap al pàrquing de Beret (que sempre hi ha màquines lleva-neus netejant la carretera jeje).





















Un cop allà, hem decidit només fer una volta amb les raquetes de neu pel Pla de Beret ja que la visibilitat era dolenta i el vent amenaçava gelades al pàrquing (no ens volíem quedar tirats amb el cotxe jeje). Al final, hem caminat uns 30 minutets al voltant del pàrquing i les pistes de Beret i hem tornat al cotxe. Un primer test per veure que hi ha prou neu per fer excursions els propers dies :)



Al baixar hem anat directament a Vielha per unir-nos al grup, i al veure que fèia bon temps (fins i tot ha sortit el sol), m'he animat a sortir a córrer una mica. Els he deixat a tots buscant restaurant per dinar i jo he anat des de Vielha fins a Vilac (més al nord). He intentat trobar un camí que pujava a un mirador però no he estat capaç així que quan m'he cansat, he donat mitja volta i cap a la capital jeje.
















He arribat justet per dinar. Acabaven de demanar el menú en un restaurant Basc i els he pogut atrapar. Jo he dinat prou bé tot i que algú no n'ha quedat del tot satisfet segons el que ha demanat clar. A la tarda hem tornat a Unha a dutxar-nos, descansar i preparar-nos per sopar en un petit restaurant a Unha. El menú estava molt i molt bé pel preu. He descobert que en aquesta zona d'esquí, com que molta gent no dina entaulada perquè està a pistes, a tot arreu hi ha menús nocturns i la butxaca ho agraeïx :D
















Demà en teoria farà bon temps així que intentarem el repte de pujar fins els llacs del Rosari i Baciver amb l'Àstrid!

Bona nit,

L'Avi Salmó des de la Pensió Maria Ademà, Unha

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquesta cursa:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VallDAran12012


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger