Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 3 de maig del 2013

03/05/2013 - Cap de Setmana a Carcassonne -


- Dia 1 -

Avui, després d'haver matinat i realitzat jornada intensiva a la feina, he sortit cap al tren per menjar-me un entrepà i estar llest al arribar a Sabadell. Faltava acabar de preparar quatre coses per la bossa (compartida amb l'Astrid) i esperar al Luis i el Quim que veníen de Barcelona. Erem els quatre que compartiríem cotxe fins a Carcassonne.

A dos quarts de cinc hem sortit i sense cap mena de trànsit hem creuat Catalunya ràpidament fins a Narbonne (2h). Un cop allà ja només mancava fer un tram de nacional i carreteres secundàries fins arribar al Chateau de Jouarres, el nostre allotjament (2h40 en total). A l'entrada del pàrquing un home ens ha xivat el codi d'accès (sí, alta seguretat jaja) i hem pogut aparcar el cotxe sense problema. Ens hem reunit amb els del primer cotxe, que ja estaven allà des de les 5 i hem deixat les coses als apartaments. Resulta que ens han donat 2 apartaments totalment allunyats l'un de l'altre, suposem que per evitar grans festes i soroll jaja. Així que uns estem en un grup d'edificis i els altres a l'altra banda, però bueno ja ens organitzarem!

Hem repartit tot el menjar que els del primer cotxe s'havien encarregat de comprar excepte el dels sopars, ja que sempre menjarem junts. Així hem fet una bossa amb algo de beguda i tot el necessari pels esmorzars i hem anat al segon apartament. Llavors ens hem adonat que s'havien equivocat amb el repartiment de llençols i faltaven varies peces. Hem decidit trucar més tard per comprovar amb els de l'altre apartament si també els faltaven coses.

Ens hem instal·lat i tocava esperar l'arribada del darrer vehícle. Cap a les 21h han arribat i els hem indicat a quin apartament s'havien de dirigir. Mentre s'acabaven de preparar les habitacions, alguns han muntat el sopar a base de pica-pica i pà amb tomàquet i embutits. A més també hi havia uns quants pastissos per cel·lebrar els aniversaris recents de tres membres del grup jeje. En definitiva, una bona teca per agafar energies i poder decidir què farem demà al matí!! Hem parlat una mica sobre les opcions i al final anirem a Carcassone i els castells de Lastours, que queden aprop.

Toca descansar del llarg divendres de feina i del viatge!

A veure com dormim!

L'Avi Salmó des del Castell de Jouarres, França

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/CapDeSetmanaACarcassonneAmbAmicsDeLAstrid52013 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger