Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 1 de gener del 2017

01/01/2017 - Mountain Bike to Castellar del Vallès -

-->

Entrada a l’any de nou fent una sortideta amb el Santi i el Pep en mountain bike fins a Castellar. Avui sabia que aniríem més lents i relaxats, però al final s’ha allargat massa la cosa jaja. Igual que l’altre dia, he sortit del centre corrents fins a casa el Santi, on he agafat la bici i ens hem reunit amb el Pep a prop de la Torre de l’Aigua per baixar a la zona del riu. 



Hem baixat per La Salut per remuntar tot el riu fins la pujada de Togores. Des d’allà, hem seguit la pista forestal directament cap a Castellar sense fer la pujada final, ja que anàvem al centre de la població. Allà han volgut fer una paradeta a esmorzar al bar, sota un solet que escalfava, i la cosa ha degenerat i s’ha allargat moltíssim jajaj.

Després de passar mig matí asseguts, hem decidit tornar directament pel riu i així no repetir ruta. Feia fresqueta i tota la zona vora la riera era molt humida i encara hi havia fang de les pluges recents. De totes formes, com que havíem descansat tant, no se m’ha fet gens dur i hem fet força via fins tornar al peu de la pujada de Togores.

Un cop allà, hem decidit seguir riera avall amb el Santi, mentre el Pep ja tornava a casa. Hem baixat fins a La Bassa i hem pujat des d’allà cap al centre. Ens hem trobat amb la resta de la família i després he anat fins a casa els sogres a deixar la bici i tornar corrents a casa per dutxar-me i posar-me a punt pel dinar jeje.

Una bona manera de començar el nou any intentant oblidar les parts dolentes del 2016 J

Distància: 27,09 Km
Desnivell: 342 mD+/342 mD-
Temps emprat: 3h37’
Podeu veure i descarregar el circuit clicant aquí:

L'Avi Salmó escoltant “Cercles” de Sopa de Cabra

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger