Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 15 de gener del 2017

15/01/2017 - Road Bike La Turbie, Col de la Madone, Gorbio, Menton -



Hem passat una nit de vent important a Menton i avui volia dormir, així que m’he llevat tard. Havíem quedat amb la Rachel que ens diríem quelcom al llevar-nos per si fèiem una mica de bicicleta o no, i tot just quan anava a esmorzar m’ha enviat un missatge. Tot i que el dia pintava dur per fer bici, li he dit que jo sortiria així que finalment ens hem posat d’acord per trobar-nos a La Turbie passat el migdia. És l’avantatge de l’hivern i estar sense família, que pots sortir tard jaja.



La veritat és que aquesta primera pujada, feta sense presses, l’he gaudit molt. Un cop junts hem enfilat cap a Peille, amb unes vistes precioses dels Alps nevats més al nord. Finalment, just abans de començar la baixada cap al poble, al Col de St. Pancras, hem començat l’ascensió al Col de la Madone. La veritat és que per aquesta vessant, les rampes dures es troben al primer quilòmetre, i després són suportables els altres dos que queden fins al cim.

Tots dos pensàvem que faria més fred, així que al veure que es podia aguantar, ens hem aturat a menjar alguna cosa al cim asseguts al sol abans de fer les fotos de rigor. La baixada cap a Sainte Agnés té unes vistes genials i hem aprofitat per anar a poc a poc. Avui per canviar una mica el descens, abans d’arribar a baix hem girat cap a Gorbio, tot canviant de vall. 



Un cop a l’altra banda, hem acabat l’ascensió fins al poble penjat, tot arribant fins la plaça de l’arbre centenari. Finalment, hem decidit provar la ruta que deixa el poble per dalt, per fer el petit Col de la Coupiére, totalment desconegut per mi. Cal dir que la pujada es curta però força dureta, amb unes bones corbes en zig-zag amb un asfalt dels que agafen les rodes de la bici i les frenen bé jaja.

Per acabar el dia, des del Col hem baixat cap a la carretera que uneix Roquebrune Vieux Village i La Turbie i he acompanyat a la Rachel la pujada fins al Vista Palace. Allà ens hem separat i ja he baixat cap a casa per arribar a dinar a una hora encara decent.

Una sortida més a la vora de casa que serveix de bon entrenament a l’hivern J

Distància: 56,82 Km
Desnivell: 1353 mD+/1357 mD-
Temps emprat: 3h37’
Podeu veure i descarregar el circuit clicant aquí:

L'Avi Salmó escoltant “Kygo” de Firestone feat Conrad Sewell


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger