Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 3 d’abril del 2010

03/04/2010 - Setmana Santa a Coma-ruga -


- Dia 2 -

Avui dissabte, després d'anar a dormir relativament dora ahir (3 am). He llevat al Pau a les 11 i hem baixat a la platja per trobar-nos amb el Halo i el Martí, que han vingut a passar el dia!

Al arribar a la platja, ja estaven allà fent uns tocs al futbol i hem començat els duels de tenis-platja xD Locals-experts contra nouvinguts-novells, no hi ha hagut color! Després hem anat barrejant equips mentre esperàvem a la gent de Cubelles.
















Un cop hi erem tots, ha començat el partit de futbol amb camp semi-gran, i per tant, les primeres insuficiències cardíaques xD Tot i les queixes de 4 contra 5, diria que els equips estaven ben equilibrats i el resultat s'ha mantingut fins que les forces els han aguantat :P Després de la suada, un nou bany amb més valents del grup!!



A l'hora de dinar, hem deixat al gran grup buscant on menjar (el consens es preveia complicat) i el Pau i jo hem anat a casa, ja que teníem el menjar mig preparat. Al tornar a baixar a la platja, hem descobert que havien anat a dinar al Xino de sota de casa perquè fèien menús abundants (pels nois) i menjar tailandés-oriental (per les noies) xD

Després d'una tarda més fent esport, ja sigui a la platja o al bar Alaska (i sí, fèia molt fred al costat de la porta jeje) veient el Barça, al vespre cadascú ha anat a casa seva i nosaltres tres (sí, ha vingut l'Alberto amb el Pol cap allà a les 22h), hem fet nit de jocs de taula fins les 6 am. El balanç ha estat igualat amb una victòria de cadascú a 3 jocs diferents (Dominion: partida avorridíssima perquè l'Alberto ha anat a "piñón" enllaçant cartes; Le Havre: amb un curiós resultat on tots pensàvem que havia guanyat l'Alberto i resulta que el Pau ha estat primer, jo segon i ell tercer; i un Carcassonne amb expansions, on he tornat a guanyar a base de fer l'estratègia del Hippy mentre ells dos es barallaven xD).

Segona jornada completa i les forces encara es mantenen intactes :P Demà, tercer dia de platja ja que hi ha una previsió força potable i a seguir en la línia d'avui!

Bona nit,

L'Avi Salmó des de Coma-ruga

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/ComaRugaSetmanaSanta42010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger