Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 5 d’abril del 2010

05/04/2010 - Setmana Santa a Coma-ruga -


- Dia 4 -


El darrer dia de vacances a la platja ha començat amb molta son. Les forces han anat minvant amb el pas dels dies i m'ha costat llevar-me. A les 12 i algo he anat a esmorzar i m'ha fet peneta llevar als altres! Així que he decidit treure la super butaca del menjador a la terrassa i prendre el solet allà! He posat el CD del grup del Pau, que li he comprat recentment: "The Cinnamon Girl", i a disfrutar!


Algo més tard, s'ha llevat el Pau dient-me que com era que no l'havia llevat abans. Avui ens convenia un cert repós cassolà per acabar de recollir-ho tot, fer una darrera partideta a l'Agrícola i dinar! En teoria havíem de sortir a les 16h cap a casa perquè jo havia d'arribar sobre les 18h a Sabadell, però se'ns ha fet tard!

Després d'organitzar-nos i accelerar la màquina de recollida, hem sortit a les 17h i per fortuna no hi havia trànsit excessiu, així que a les 18h aproximadament estava a Terrassa. Quina sorpresa al trobar-me als cosins allà, hem fet una mica de pastís de formatge i he marxat cap a Sabadell a menjar mona.

Aquest ha estat el darrer dia de l'estada a Coma-ruga, on com sempre, ens ho hem passat genial, hem fet el primer bany de l'any i sobretot, no hem descansat res!!

Molt bona nit i a recuperar forces,

L'Avi Salmó des de casa

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/ComaRugaSetmanaSanta42010#


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger