Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 24 d’abril del 2010

24/04/2010 - Aniversari de l'Astrid (Barbacoa) -


Un viatge a través del temps ens porta 25 anys enrera. Just quan l'Astrid va venir al món! El fet de celebrar-ho al voltant de dates tan senyalades implica varis dies de celebracions. Després d'anar a sopar (sorpresa per ella) dijous nit, divendres va ser St. Jordi. Per tant, la celebració d'aniversari amb els seus amics es va traslladar a aquesta nit de dissabte. Un sopar en format barbacoa (fàcil d'organitzar) per reunir-nos a tots i després anar a prendre algo a BCN.

A partir de dos quarts de nou ha començat a arribar la gent. Alguns els hem destinat a la barbacoa, mentre que els altres obrien els paquets de carn. El pica-pica ja l'havíem preparat abans amb l'Astrid, així que s'ha pogut anar menjant mentre es fèia la carn! La idea era menjar a dins de casa, però per no deixar sol als controladors de barbacoa, ho hem transportat a l'exterior. Calia aprofitar que no fèia fred!
















Després, pel tema carn i pastís, hem sopat a la taula del menjador, on ens hi hem pogut encabir tots finalment. Erem 13!! I bé, després d'una llarga tanda de regals, que l'Astrid ha anat obrint amb molta il·lusió, ens hem posat a recollir per sortir cap a Barcelona.


Teníem entrada gratuïta fins les 2, així que sortint a la 1:15...no em pensava que arribaríem a temps xDD Avui he fallat, però només per 8 minuts jajaj, a la 1:52 entràvem a la disco i l'altre grup a les 2:00! Almenys la música estava força bé i la part de terrassa amb sofás ha anat perfecte per descansar :P

Després d'estar una estona ballant, ens hem apalancat a l'exterior una mitja horeta, i poc a poc a tothom li ha vingut la soneta. Així que cap a les 4:30 hem fet la marató per l'interior de la disco, intentant trobar la sortida (després de recòrrer tot el local esquivant gent, m'he trobat un segurata de 2x2 metres que m'ha dit que no es podia sortir per allà, calia anar a la terrassa :S). Torna a creuar la disco i finalment, quasi suant, hem aconseguit sortir al carrer!! Així, per fi a les 5:15 hem arribat a caseta per fer nones!!

L'Avi Salmó des de Saba-city

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/AniversariAstridBarbacoa42010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger