Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 30 d’abril del 2010

30/04/2010 - 5th Thermo Scientific High Resolution GCMS Meeting on POPs -


- Dia 2 -

Segon assalt superat. Avui tocaven més xerrades dels equips de Thermo i les metodologies que cadascú utilitza per als seus anàlisis. De nou, l'aire condicionat estava molt alt i en poca estona m'he hagut de tornar a posar la jaqueta. Avui hi havia menys gent que ahir, però les xerrades han estat força bé també.

No ens podem queixar perquè els coffee breaks tornaven a ser força bons, tot i que el dinar, avui ha "flojeado" una mica. Però bé, després de veure que alguns equips de Thermo sembla que funcionen a tothom, haurem de donar-los una segona oportunitat (si els alemanys ho fan servir, deu anar bé per a certes coses). Així que a seguir aprenent el munt de coses que fa la gent pel món i a veure què podem aplicar aquí! A última hora, m'he quedat sol veient l'aplicació de noves técniques automàtiques per extreure mostres (estalvi total de temps però hi ha massa risc de contaminació si no uses sempre les mateixes mostres :S ).

Un cop acabar el congrés, la tornada ha estat ben tranquila amb el tren, de nou podent-me sentar a Pl. Catalunya. És l'avantatge d'agafar el tren a l'estació de sortida jeje :P

No hi ha massa cosa més a explicar així que acabem una setmana laboral més i només em queda desitjar bona nit a tothom!

L'Avi Salmó escoltant "Umbrella" dels The Baseballs

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger