Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 4 de maig del 2010

04/05/2010 - Medi Ambient i Societat: Pautes per a la gestió ambiental -


Aquest matí he canviat d'itinerari per anar a Barcelona. Tocava anar fins a Plaça Catalunya per dirigir-me a l'edifici on es fèien les jornades. Al arribar a la capital, ha començat a ploure de valent, així que ha tocat treure paraigües i agafar lloc a la sala el més aviat possible :P


Les xerrades han estat molt variades, però ningú ha seguit el timing que tocava i s'ha anat allargant fins a tal punt que, una de les ponents ha hagut de deixar la seva xerrada per a la tarda, ja que havíem de ser a certa hora al lloc de dinar. Almenys la teca ha estat molt bona. Una barreja entre el disseny i la cuina tradicional que m'han deixat força content i amb energies per aguantar la llarga tarda de presentacions.

Finalment, i després d'un coffee break amb galetetes i sucre per al cervell, s'han acabat les xerrades. Hi ha hagut de tot, ja que s'han tractat diferents àmbits d'estudis, però ara mateix recordo els moments de tensió a la xerrada per part d'una indústria. A l'hora de fer preguntes, la ponent ha exigit el nom i institució del que preguntava, la llàstima és que ho ha fet molt bruscament i ha semblat molt borde xD Almenys, també hi ha hagut un parell de presentacions ben entretingudes, i això sí, es notava quan era gent acostumada a fer presentacions i quan no. No ho dic perquè jo en sigui un super-expert, però m'ha fet gràcia constatar que puc diferenciar aquests dos tipus de persona :)

Finalment, tornada directa cap a casa, seient al tren i sense problemes! Un dia diferent dins les setmanes monòtones davant l'ordinador!

Bona nit a tothom,

L'Avi Salmó escoltant "Con te partirò" de l'Andrea Boticcelli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger