Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dijous, 27 de maig del 2010

27/05/2010 - SETAC Sevilla -


- Dia 5 -

Avui s'ha acabat el congrés. Ens hem llevat una mica més tard perquè les xerrades matutines no eren d'especial interés i hem arribat al FIBES (Palau de Congressos) a mig matí. Abans però, hem estat esmorzant (agafant energia i aprofitant el darrer esmorzar de bufet lliure) i pujant a fer la maleta per deixar-ho tot a recepció.

Al congrés, he estat investigant coses sobre POPs (compostos organics persistents) als plàstics ja que hi havia tota una sessió completa fins l'hora de dinar. Ha estat interessant descobrir els nivells que contenen i veure noves tècniques d'extracció!

A la hora de dinar, m'he reunit amb el Sam (avui ja no ha vingut ningú més al congrés) i hem dinat ràpidament un sandwitch i una amanida (era el menú del darrer dia). No hi havia cap mena de cua enlloc, ni problemes amb les taules ja que jo crec que faltava el 50% de la gent del congrés. Ja se sap, últim dia. De totes formes, a la zona d'atenció als assistents, m'han pogut donar el certificat de presentació oral que portava 2 dies perseguint xDD Crec que la pobra dona tenia ganes de plegar ja perquè se la vèia destrossada xD

Després hem tornat en autobus fins a l'hotel a recollir maletes i motxilles i canviar-nos al Gran Lar Hotel, on ens esperava l'Abi.

Relax a l'habitació una estona i Visita-passeig de tarda del centre històric. Casa Pilatos (planta baixa només, amb els jardins i patis adornats). Després, camí fins la Muralla de la Macarena i volta gegant per l'altra banda del riu (Zona Expo'92), Palau Naval, barri de Triana, jardins per descansar i cap al centre a buscar el restaurant Habana (amb plats vegetarians). Ens hem perdut una mica per trobar la plaça de l'Alfalfa (lloc proper al restaurant). Per sort, un cop allà, hi havia 2 policies que ens han ajudat (amb "callejero" inclós) a buscar el carrer del Golfo (on estava el restaurant). Fins i tot han fet broma amb el Sam "Aquí hay muxo gorfo...pero la calle Gorfo no sé onde está" xD Bàsicament era un carrer sense sortida molt petit però al final l'hem trobat. Sopar boníssim amb croquetes de puchero, revuelto setas, langostinos lligats amb patates fregides i formatge de cabra amb mermelada pel Sam i per mi i un parell de plats vegetarians per l'Abi. Tot acabant amb un pastís de formatge cassolà genial...i tot per 40 euros xDD















Un cop sopats hem anat cap a l'hotel a descansar per agafar el divendres amb energia!

Sweet dreams a tots!

L'Avi Salmó, acompanyat de l'Abi i el Sam, des de l'Hotel Gran Lar de Sevilla

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
http://picasaweb.google.es/oktopusgarden/SETACSevilla52010#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger