Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 13 d’agost del 2011

13/08/2011 - Descobrint l'est de Suïssa amb sorpresa inclosa -


Anem combinant força bé el tema de sortides llargues i muntanya, amb sortides més curtes i urbanes :) Aquest matí hem decidit fer la ruta per l'est del país, visitant St. Gallen i Appenzell abans de recórrer el llac de Constanza i acabar la tarda a Zúrich.

De camí a St. Gallen, ens hem trobat un cotxe disfressat de cocodril. Sí, tal i com sona (i podeu veure a la foto), els propietaris s'han currat una disfressa professional pel cotxe. Això era als voltants de Zúrich, però a aquelles hores del matí no sabíem a qué podia ser degut. Al final de la tarda ho hem entés tot!




















Bé, amb aquesta anécdota matinal hem arribat al nostre primer destí: el bonic poble de St. Gallen. Haig de dir que a mi, personalment, m'ha agradat molt. Casc antic relativament petit, però amb edificis antics preciosos i ben cuidats, formes i dissenys extranys, i sobretot una esplanada ajardinada al voltant de l'Abadia i la biblioteca patrimonis de la UNESCO.


Hem passejat amb força caloreta pels carrers, i un cop tot vist ens hem mogut cap a Appenzel. Un poble molt petit i que tenia el pàrquing ple jeje. M'he hagut d'inventar un aparcament :P Això sí, els carrers del poble eren preciosos. Totes les cases tenen pintades coses a les façanes o als porticons de les finestres, donant una imatge d'alegria (almenys els dies que fa sol com avui jeje). M'ha agradat molt l'herboristeria, que a cada porticó tenia un dibuix d'una planta medicinal amb el seu nom en llatí :) Abans de retornar al cotxe, hem entrat a l'esglèsia local, que està annexada a la torre del rellotge que no pot faltar a cada poble xDD A destacar també el cementiri del poble, en format tombes individuals a terra i làpides formades per vitralls de colors, que fan de l'espai algo menys tètric!





















D'aquí ens hem acostat al llac de Constanza (Bodensee) per dinar. Al final, ens hem sortit de la carretera principal perquè no hi havia cap accés a l'aigua! Encara l'hem encertat prou a la segona, ja que hem anat a parar a un petit port, on hi havia bancs que donaven al llac i uns lavabos :) Ja només faltava acostar-nos cap a Zúrich i trobar-nos la sorpresa del dia.





















Al entrar a la ciutat, hi havia força problemes d'embús. No ens havia passat cap dia i hem sospitat una mica. De totes formes, quan finalment hem arribat al centre i hem vist la policia distribuïnt els cotxes hem vist clar que hi havia alguna cosa especial. De totes formes, hem aconseguit esquivar la pitjor part i hem anat directament a un pàrquing que tenia places lliures! Allà hem trobat un cotxe tot decorat per fora (colors roses, símbols de la pau, etc.) i per dins (forrat de vellut i amb enganxines i pins per tot arreu). Encara no enteníem res!
























Ha estat sortit a la superfície i anar a buscar el carrer principal, quan hem vist que hi havia alguna mena de festival perquè hi havia moltíssima gent caminant borratxa, mig-despullada i disfressada. Totes les tendes tancades i protegides. Mala senyal xDD Hem continuat cap al riu i casc antic, i allà ens hem trobat tot el munt de gent apilotonada bebent i amb molts casos en mal estat. En la llunyania hem vist com un autobús ple de gent creuava un dels ponts de la ciutat amb la música a tota llet, i hem deduït que hi havia alguna mena de festival. Els meus pares i l'Astrid s'han agobiat força i al final només hem fet una volta ràpida al casc antic i hem decidit marxar (ja intentarem tornar a Zúrich un altre dia). Abans d'anar al cotxe però, hem berenat a l'Starbucks per descansar (a les afores del centre, sense tant jaleo jeje) i hem descobert que la festa era un Street Parade que fan cada estiu!




















Quina era la solució més fàcil per nosaltres? Doncs anar a Lucerna jajaj, ja que ens ha agradat tant aquests dies, era fàcil triar. De totes formes, hem aprofitat per no agafar l'autopista i veure el llac dels 4 cantons (ja que comparteix parts amb tots ells). Després de passar Zug, hem trobat una senyal curiosa que indicava on es podia trobar l'Astrid, sí, no he tingut més remei que seguir-la jajaj. Al final resulta que era una capella en honor a una reina belga que va morir d'accident de cotxe en aquell punt. Li van dedicar una petita esglèsia i tot! Total, hem estat allà fent unes quantes fotos i descansant de cotxe, disfrutant de l'anècdota :)


























Per acabar el dia amb alegria, hem entrat a Lucerna per una ruta alternativa (no veníem per l'autopista) i ens hem trobat un bar musical obert amb vistes a la posta de sol! Total, que hem aparcat on hem pogut i ens hem quedat allà una estona veient la posta de sol entre cignes i barquetes :) Després, directament al nostre pàrquing de la ciutat i a sopar al restaurant del cambrer xinès simpàtic jaja. Avui fins i tot hem estat fent bromes!




















Una jornada més on ho he passat molt bé, demà a seguir disfrutar :)

L'Avi Salmó des de l'Hotel Mövenpick, Egerkingen


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger