Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimecres, 17 d’agost del 2011

17/08/2011 - Salvats pel canvi i hogar dulce hogar -


El viatge s'ha acabat avui! En vista de l'evolució negativa de la relació euro/franc suís, no sabíem quant ens costaria l'habitació al final. Al llarg de la setmana vam arribar a igualar l'euro amb el franc, el qual era horrible per nosaltres xD Al final, quan hem anat a pagar avui l'hotel seguia tenint una conversió dolenta (però molt millor que qualsevol altre dia), però li he dit que no em fés la conversió ella sinó el nostre banc (que sempre serà millor). Al final hem tingut sort i tot i només pujarà una mica més del previst a la reserva!
















Amb la maleta feta d'ahir, hem tornat a fer el tetris al maleter del cotxe i hem posat rumb a Ginebra, la darrera ciutat gran que ens quedava per veure! Hem aparcat al costat del centre històric i ens hem acostat a veure la Catedral de San Pere. La resta del passeig ha estat buscant on comprar els regals alimenticis (xocolates i derivats). Hi havia algunes zones en obres, però la resta es vèia amb força més moviment (per algo és una ciutat important del país). En quant a atraccions turístiques, hem gaudit d'algunes torres del rellotge i antigues portes d'entrada a la ciutat amurallada, acabant la visita al Jet d'Eau, el gèiser d'aigua famós de la ciutat.






















Al final, per evitar que es fés més tard, hem fet un late-esmorzar/early-lunch i així podíem fer un bon tros de cotxe seguit. Hem deixat enrera Suïssa, i aprofitant que a França es pot anar una mica més ràpid, de seguida hem anat fent via cap al sud-oest. A mitja tarda ens hem aturat en una àrea de servei que no recordo i hem obert un dels paquets de galetes de xocolata que havíem comprat i no havíem guardat en nevera per manca d'espai...les fotos parlen per sí soles, estava tot desfet xDD





















Amb alegria, bona música i decidint si arribaríem amb el mateix dipòsit fins a Catalunya, hem anat fent trajecte. Al final, ens ha aguantat el cotxe fins a la Jonquera, on hem tornat a posar benzina a preu local jaja i cap a Sabadell a deixar l'Astrid. Un bonic viatge, molt complet i amb un temps perfecte :) Al setembre la darrera setmana de vacances!



















L'Avi Salmó des de la meva habitació, Terrassa

Enllaç directe a la resta de fotografies d'aquest viatge:
https://picasaweb.google.com/oktopusgarden1/VacancesASuissa82011


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger