Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 3 d’abril del 2015

03/04/2015 - Lago di Como -


El dia s’ha llevat agradable i hem decidit seguir amb la previsió de visitar el Lago di Como tranquilament. Hem deixat l’hotel ben esmorzats i després d’enfilar l’autopista cap al nord, hem anat a parar a la zona del llac.



Aquest llac té forma de Y invertida, així que calia triar per quina de les dues “potes” volíem començar la visita. Finalment ens hem decantat per pujar per la banda de l’est, però resseguint la riva oest. Ens hem acostat cap a Lecco però sense accedir al poble, i hem remuntat la petita carretera a la vora del llac fins arribar al nostre primer destí: Bellagio.



Apuesta població es troba just a la punta on el llac se separa en dues potes i ens ha sorprès per la seva tranquilitat i bellesa. De fet és un poble petitó però es nota que hi arriba gent amb nivell de vida alt jeje. Les petites botiguetes i restaurants es veuen de qualitat i amb preus no econòmics. 



Nosaltres hem deixat el cotxe a l’entrada del poble perquè hem vist un pàrquing de zona blava i ja hem intuït que seria impossible aparcar a dins així que hi hem deixat el cotxe. Menys mal perquè després hem vist alguns casos de caos circulatori pels petits carrerons jeje. Hem fet una volta tot gaudint de l’entorn i abans de marxar ens hem acostat al mirador-espigó amb vistes de tot el llac. Realment està una mica amagat i cal caminar per un carrer poc indicat, però un cop allà val la pena :)



Ens hem estat fent fotos abans de tornar al cotxe i proseguir amb la ruta. Ens quedava la segona visita del dia: Como. Per arribar-hi, hem resseguit la riva est però de la pota oest del llac, passant per Lezzeno i Torno abans d’arribar a Como. Haig de reconèixer que m’ha sorprès la ciutat perquè m’esperava un poblet i en realitat és una ciutat mitjana. De nou hem pogut aparcar en zona blava prou aprop del centre peatonal i hem anat directament a buscar on dinar. Després de fer alguna volta hem trobat un lloc amb un menú que incloia Rissoto 4 formatges!!! Un dels nostres plats favorits i que costa de trobar a Barcelona últimament :( Total, que hem fet el menú allà i hem dinat molt bé. Era un restaurant petit però hem agafat lloc a la terrasseta i a menjar bé!



Un cop de nou amb energies, hem anat a voltar per la ciutat. La zona peatonal és molt gran i totes les botigues s’hi troben a dins. Realment està força enfocat al shopping i ens ha recordat una mica al centre de St. Cugat. Carrers plans i peatonals amb moltes botiguetes, combinant les grans marques amb les més particulars.



Quan ens hem cansat, hem intentat arribar al funicular que puja fins un mirador sobre el llac, però ha estat impossible acostar-nos-hi amb el cotxe. De fet havíem llegit que les vistes no eren molt maques i era millor anar a una mena de far, però tampoc hem aconseguit trobar cap carretera o camí que hi pugés així que hem decidit moure’ns a Lecco, al final de l’altra pota del llac.



Aquesta si que ha estat una grata sorpresa. Una altra ciutat mitjana, possiblement més petita que Como i on ja hem arribat tardet (mitja tarda). Hem pogut passejar i aparcar sense problemes i ens ha encantat el lloc on ens hem aturat a descansar. Fèien unes combinacions de cafés, xocolates i nutelles interessants jaja. Després de les fotos de rigor i un petit passeig final amb la llum del dia acabant-se, hem marxat.



De retorn a Monza hem decidit inspeccionar una mica més per intentar trobar més restaurants. Com que era dora, hem anat caminant pel carrer principal fins arribar al final i gràcies a veure un restaurant japonès que fèia bona pinta, hem decidit creuar una riera i sortir del centre. Allà no tenien lloc sense reserva, però el fet d’acostar-nos-hi ens ha permès descobrir que AQUELL era el carrer dels restaurantets de la ciutat!!!



L’hem fet tot buscant algun que tinguès bona pinta i finalment, com que volíem carn, hem acabat en un que fèien unes hamburgueses gegants i ben bones. Hem tingut sort perquè sense reserva ens han donat una taula, i al final el que ha costat ha estat finalitzar els plats jeje. Per acabar la jornada, hem tornat al cotxe tot passejant i a descansar, demà toca Milano :)

L'Avi Salmó desde Monza, Italia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger