Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dimarts, 7 d’abril del 2015

07/04/2015 - Monza, Torino, Menton -


Avui ja hem deixat l’hotel de Monza per retornar xino-xano cap a casa. Per fer el viatge més distret hem tornat per una altra ruta per fer parada a Torino. El dia s’ha llevat com ahir, força bo. No hem trigat molt a arribar-hi però ens ha costat trobar lloc per aparcar perquè el GPS ens volia dur al centre de la ciutat però hi estava prohibit conduir jaja.



Al final, després d’unes voltes, hem aparcat a una plaça per entrar al casc antic caminant. Haig de dir que no ens ha agradat molt la ciutat. Té unes quantes places interessants i edificis xulos, però no hi ha un veritable casc antic recollit i és tot força quadriculat i gran. Hem pogut fer unes quantes fotos divertides, amb algunes obres freaks de carrer, però la resta de passeig ha estat ben normal. Crec que al venir de tants dies de visites, estàvem cansats i potser no hem apreciat bé tot el que té la ciutat, o potser, és que no hi ha més jeje.



Un cop ens hem cansat, hem près algo abans de tornar cap a casa seguint la ruta de la muntanya. Hem enfilat fins a Cuneo i d’allà hem abandonat Itàlia anant cap a Tende, per remuntar el seu col i baixar cap a Ventimiggila. Hem tingut mala sort perquè ens ha tocat un camió lentíssim pujant fins a Limone. No l’he pogut avançar fins la pròpia ciutat perquè s’ha quedat aturat en una corva de 180ºC. Per sort, hi havia prou espai i l’hem pogut passar. Això sí, després ens ha atrapat perquè estan fent obres al túnel de Tende i només hi havia un sentit de circulació, fent esperar uns 15’ a banda i banda.


Hem aprofitat per fer fotografies i descansar del cotxe. Un cop hem pogut atravessar el túnel (molt llarg per cert), hem sortit ja a terreny conegut i ràpidament hem baixat fins a la costa i hem pogut creuar la frontera cap a casa. Han estat unes vacances molt maques i merescudes, sense estrés i visitant coses sense córrer. 



A veure quan podem fer les següents :)

L'Avi Salmó desde Menton, França

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger