Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dilluns, 20 d’abril del 2015

20/04/2015 - El umbral de la eternidad (Ken Follet) -


Títol original: Edge of Eternity
Editorial: Plaza & Janés
Any: 2014
Nº de Pàgines: 1152





Amb aquest llibre es finalitza un gran viatge a través dels events més importants que van tenir lloc al llarg del segle XX a varis indrets del món. És la tercera i definitiva entrega de la trilogia creada pel gran escriptor Ken Follet i que ens porta als anys de la post-guerra de la II Guerra Mundial. En aquest ambient d’incertesa i grans canvis, podem gaudir de les aventures de diversos personatges pertanyents a les families que van començar la saga (50 anys abans), tot fent un repàs interessant a la història europea de l’època i el seu lligam amb altres regions com els EEUU i Rússia.

Haig de dir que m’ha agradat molt, un cop més, la forma com es connecten tots els personatges i la forma en que l’autor els fa aparèixer en escena. És veritat que si es valora de forma més objectiva, molts dels encontres es veuen com poc probables, però ja ha jugat amb tot això al llarg de molts dels seus llibres, i als lectors no ens costa acceptar-ho donat el joc que aporta a la novel·la jeje.

Amb força tram d’aventures, aquesta darrera entrega l’he notat més propera perquè els esdeveniments dels que parla són més recents per mi o els he pogut estudiar de més aprop, així que m’ha semblat excel·lent per tancar la saga. Com a bon seguidor, només em queda esperar que l’autor torni a sorprendre’ns en un futur proper :)

L'Avi Salmó escoltant “Sinner Like You“ de Parson James


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger