Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

divendres, 1 de juliol de 2016

01/07/2016 – Gréoux-les-Bains -L’any passat no vam encertar la setmana bona per visitar els camps de lavanda, i aquest estiu ens havíem marcat l’objectiu d’anar-hi al punt just. Després d’anar mirant i intuint quin cap de setmana seria el millor, vam decidir anar-hi una setmana abans per intentar veure més camps plens del característic color violeta de la lavanda.

Així avui hem partit cap a la Provença sense pressa, i a un hotel amb piscina per aprofitar la caloreta descansant ara que l’Astrid ja comença a tenir una panxa important jeje. En més o menys dues hores i poc hem arribat al nostre destí i ens han donat una habitació/apartament ben pràctica i amb una terrasseta jardí particular.

Hem deixat les maletes i hem anat a passejar pel poble per trobar on sopar. Al final, a la rotonda d’entrada hi havia un restaurant ben correcte i hem notat la diferència de preus respecte a la costa jajaj. Era d’hora però estàvem cansats així que hem tornat a l’hotel a descansar i agafar forces per sortir a fer fotos demà :)

Bona nit!

L’Avi Salmó des de Gréux-les-Bains


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari