Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 2 de juliol del 2016

02/07/2016 – Lavender Fields -



Ens hem llevat tard, hem esmorzat bé al buffet de l’hotel i amb calma hem sortit a fer ruta amb el cotxe i veure si trobàvem bons camps de lavanda per fer fotos. Aquest cop estàvem més a la vora de la capital de la regió: Valensole. Així que en 10 minuts hi hem arribat i ens hem aturat al museu a l’aire lliure gratuït de la lavanda. Hi hem passejat una mica i després hem seguit fent ruta fins trobar el que estàvem buscant: molts camps de lavanda de color violeta!!

Aquest any sí, tota la regió estava en plena floració i hi havia múltiples camps de lavanda sense recollir. Hem anat triant a mesura que anàvem fent amb el cotxe (repetint-ne algun de l’any passat i tot). La veritat és que hem fet unes molt bones fotos i ens ho hem passat molt bé.

Aviso als que no heu estat mai dins dels camps: no és tot tan maco com sembla...ja que està infestat d’abelles (pobres, han de menjar també) i cal anar amb compte. És per això que quan et volen vendre que pots córrer entre els camps i tal....cal considerar que pot no ser tant fàcil! Si les deixes fer, elles només estan menjant, però n’hi ha tantes, que sempre et fa por molestar-ne alguna i patir les conseqüències jajaj.

Hem passat tot el dia movent-nos amb el cotxe per la zona i ens hem acostat a Moustieres (la ciutat més turística) per passejar a les botiguetes. Feia força calor i hem agafat un geladet ben bo abans de tornar cap a Gréoux a sopar. Avui hem provat de caminar una mica més endins del poble i hem trobat una creperia que feia molt bona pinta, així que hem sopat allà. Ha estat una bona elecció, ja que tot estava boníssim. A més, hi havia la fira del poble, així que hi hem fet una volta per veure l’ambient abans de tornar passejant a l’hotel :)

Amb els deures fets, demà anirem a investigar una mica més al nord abans de tornar cap a casa!

L’Avi Salmó des de Gréux-les-Bains


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger