Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

dissabte, 30 de juliol del 2016

30/07/2016 – Aix-les-Bains i Llac Bourget -



Ens hem llevat amb calma i hem fet un bon esmorzar a l’hotel. Després hem agafat el cotxe per anar al centre de la ciutat i a passejar per la zona del port del llac, on hi ha varis restaurants. Ens hem quedat a dinar allà, a l’ombra d’un bonic restaurant amb terrassa abans de passejar per la vora del llac.

Es nota que és una zona de gent amb diners, amb molt espai de passeig i relax per l’estiu. Bàsicament el Llac Bourget està classificat com el més net de França i això deu atraure. Quan ens hem cansat de caminar, hem agafat el cotxe i hem anat fins a la zona més al nord a veure un castell i gaudir d’una platja dins del llac.

Ens ha costat arribar-hi, i un cop allà hem vist que el castell era privat i no es podia visitar, així que hem aparcat el cotxe al pàrquing de pagament i hem baixat fins a la platja fent un passeig. Al arribar, ens hem instal·lat una mica a l’ombra i hem passat la tarda descansant i fent algun bany al llac. La zona estava adaptada per nens i l’aigua estava prou neta. Les vistes, de nou, espectaculars entre el llac i les altes muntanyes de la vora.

Quan ens hem cansat, hem tornat al cotxe i hem retornat a Aix-les-Bains per sopar a la zona de més ambient. Hem tingut sort en trobar una taula en terrassa ja que estava tot ple, però tothom estava patint perquè amenaçava tempesta. Al final, hem tingut sort d’estar en terrassa i sota una carpa, així que quan ha començat a ploure fort, estàvem salvats jajaja. Les taules del costat, s’han hagut de canviar a l’interior pobres!

Al final, hem sopat molt bé però m’ha tocat anar a buscar el cotxe perquè plovia poc i no portàvem paraigües. Així l’Astrid només havia de fer un esforç de 50 metres sota l’aigua jeje. D’allà a l’hotel i a descansar per demà!

L’Avi Salmó des d’Aix-les-Bains


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger