Curses (85) Llibres (64) Viatges (270)

diumenge, 31 de juliol del 2016

31/07/2016 – Cursa de Cavalls i Annecy -



Ens hem quedat a l’hotel esmorzant i gaudint de la piscina tot el matí. Ens venia de gust i no ha estat fins després de dinar que hem sortit de l’hotel. Ahir vaig veure que avui hi havia curses de cavalls a l’hipòdrom d’Aix, i aprofitant que es podien veure des del carrer, hem estat fent unes fotos i veient un espectacle que no es troba sovint. Feia una mica de calor, però hem trobat un racó sota un arbre i hem pogut veure les curses de cavalls amb carros, que són molt espectaculars en directe realment. No sé com no hi ha més accidents realment!!

Al cap d’una estona, hem enfilat de nou cap a Annecy a passejar. És la ciutat més maca al voltant amb diferència, i avui hi hem trobat un mercat de fruita i verdura, on hem comprat unes cireres per berenar. Al cap d’una estona estàvem cansats i hem decidit seure a un bar a prendre algo. De cop hem vist sortir plats de bon aspecte i hem decidit sopar allà mateix jajaj. Vaguisme o vacances, digueu-li com vulguis jajaja.

Ens ha encantat tot el que hem demanat, i d’allà hem anat a buscar un gelat passejant pel casc antic. Una jornada tranquil·la que ha servit per aprofitar realment les vacances, això és vida!!

Demà més i millor. Jo faré sortida de bici abans de deixar l’hotel i moure’ns cap a Lyon :)

L’Avi Salmó des d’Aix-les-Bains


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Arxiu del diari

Sobre el viatger